Silifke Havadis

Çukurca Gazisi'nden Altunok’a Ziyaret

Güncel

Silifke Havadis 1999 Kez Görüntülendi 0

Çukurca Gazisi'nden Altunok’a Ziyaret

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Pembe ailesi ile birlikte Belediye Başkanvekili Altunok’u makamında ziyaret etti.

Hakkari’nin Çukurca ilçesi kırsalında teröristlerce yola tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Pembe ailesi ile birlikte Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Gazi Oğuzhan Pembe, “Görev yaptığım Hakkari Çukurca’da mayın patlaması sonucu yaralandım. Uzun süren tedavilerimden sonra memleketim olan Silifke’ye ailemin yanına döndüm. Yaşamım süresince sağlık ve diğer konularda zaman zaman belediyemizden de istek ve taleplerim oldu. Taleplerimizi yerine getiren ve bizleri yalnız bırakmayan siz değerli belediye başkanvekilimize çok teşekkür ediyorum. Bende ailemle birlikte sizi ziyaret ederek memnuniyetimi dile getirmek istedim. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

Vatan için canını hiçe sayan şehit ve gazilerimizin her zaman yanındayız” diyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ise konuşmasında,Gazi Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Pembe ve ailesinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Altunok konuşmasında, "Bu vatan için kurşun sıkmış herkes bizim için çok kıymetlidir. Vatan toprağı için şehit olmak, gazi olmak herkese nasip olmaz. Bu milletin çocukları vatanı için gazi olmaya, şehit olmaya her zaman hazırdır. Bayrağımızın huzur içerisinde dalgalanması uğruna gazi olan kıymetlilerimizle gurur duyuyoruz. Her zaman gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Gazilerimizin ve şehit yakınlarımızın emrindeyiz” diye konuştu.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.