Silifke Havadis

Düğün Evi Oyun Evi Film Ekibinden Silifkelilere Davet

Güncel

Silifke Havadis 4130 Kez Görüntülendi 0

Düğün Evi Oyun Evi Film Ekibinden Silifkelilere Davet

Çekimleri Silifke'de yapılacak olan Düğün Evi Oyun Evi filmi set ekibi ve oyuncular, düzenlenecek olan moral gecesinde Silifkeliler ile buluşacak.

Geçtiğimiz günlerde oyuncu alımlarının devam ettiğini duyurduğumuz Düğün Evi Oyun Evi adlı komedi filminin hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, set ekibinin ve oyuncuların katılacağı bir moral gecesi düzenlenecek.

Ağustos ayı içerisinde hazırlıklarına başlanan Düğün Evi Oyun Evi filminin çekim öncesi çalışmaları devam ediyor. Çekimlerinin tamamına yakını Silfike'de yapılacak olan filmin oyuncu seçmeleri tamamlandı. Şu sıralar oyuncu eğitimlerinin devam ettiğini öğrendiğimiz filmin yönetmen koltuğunda oturacak olan Erdal Ayçe Silifke Halkı'na bir davette bulundu. Set ekibine ve oyunculara moral olması ve ilçe halkıyla kaynaşmak amacıyla bir "Moral Gecesi" düzenleyeceklerini belirten Ayçe, "Oyuncularımız ve ekibimiz ile Silifkeliler'i buluşturmak istiyoruz. Tüm Silifke Halkı'nı moral gecemize davet ediyorum." dedi.

13 Ekim Cumartesi günü saat 18:00'da .Emekli Astsubaylar Derneği Lokali'nde düzenlenecek olan geceye, Silfike Kaymakamı Şevket Cinbir ve Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut'un da katılacağı belirtildi.

Biz de tüm Silifkeliler'i Düğün Evi Oyun Evi Filmi Moral Gecesi'ne katılmaya davet ediyoruz.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Lokali Adresi: Saray Mahallesi Şehit Hüseyin Sokak No: 5 (Hanzade Kafe Arkası)

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.