Silifke Havadis

"Düğün Evi Oyun Evi" Tiyatro Gösterisi Düzenlendi

Güncel

Silifke Havadis 3816 Kez Görüntülendi 0

"Düğün Evi Oyun Evi" Tiyatro Gösterisi Düzenlendi

Çekimleri Silifke'de yapılacak olan Düğün Evi Oyun Evi film ekibi "Şehir Ferruh Dikmen Cast Ekibi" film öncesi bir tiyatro gösterisi düzenledi.

Çekimleri Silifke'de yapılacak olan Düğün Evi Oyun Evi adlı komedi filminin hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Şehit Ferruh Dikmen Cast Ekibi, hazırladıkları tiyatro gösterisi ile Silifkeliler'e unutulmaz bir gösteri sundu.

NOT: Gösterinin tamamı önümüzdeki günlerde yayınlanacaktır.

9 Aralık Pazar günü Silifke Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleşen, Şehit Uzman Çavuş Ferruh Dikmen'in eşi ve oğlunun da katıldığı gösteriye Silifke Halkı da yoğun ilgi gösterdi.

Yönetmen Erdal Ayçe, "Bu süreçte bize destek olan, yardımlarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler. Silifke Havadis Yönetimi'ne ise ayrıca teşekkür ederim." dedi. Gösteriden sonra ise; film çekimleri ve tiyatro hazırlıklarında ekibe olan desteklerimizden ötürü, internet sitemiz Silifke Havadis adına ekibimizden İsmail EREN'e plaket verildi.

Biz de Silifke Havadis Ekibi olarak, Sayın Erdal Ayçe ve Silifke Şehir Ferruh Dikmen Cast Ekibi'ne, Şehidimiz'e gösterdikleri vefadan ve Silifkemiz'de böyle bir etkinlik düzenlemelerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

"Düğün Evi Oyun Evi" Tiyatro Gösterisi Düzenlendi (2)

 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.