Silifke Havadis

İzmir'de Silifke Rüzgarı

Güncel

Ayşe ÖNEL EREN 2749 Kez Görüntülendi 0

İzmir'de Silifke Rüzgarı

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nda Silifke'nin tanıtımı yapılıyor.

Bu yıl 10. Kez Kapılarını Açan 8-11 Aralık 2016 Tarihleri Arasında izmirde Düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nda Silifke'nin tanıtımı yapılıyor. Silifke Turizmi Geliştirme ve Tanıtma Derneği ve Silifke Kent Konseyi tarafından, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Kalkınma Ajansı Standların da ayrılmış bölümlerde Silifke'mizin tanıtımı yapılıyor.

Silifke Turizmi Geliştirme ve Tanıtma Derneği Başkanı Ali Küçük'ten edindiğimiz bilgiye göre; TRT Çukurova Bölge Müdürü, Silifkeli Hemşehrimiz Sebahattin Kahraman, temsilcilerimizi yalnız bırakmamış ve standımıza ayrı bir önem vererek TRT çekimlerin yapılmasına vesile olmuş.

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nın bu yılki partner ve konuk ili olan Mersin fuarda aşırı ilgi görüyor. Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından birisi olan ve 10.kez düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, 35 ülkeden 1170 katılımcı firma ve 63 ülkeden ziyaretçilerini ağırlıyor. Dünya turizm sektöründe Türkiye’nin ve değişik ülkeler ile bölgelerin turizm zenginliklerini, farklı destinasyonlarını, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefleyen fuar, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yapıyor.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.