Silifke Havadis

Kaymakam Cinbir'den Başkan Aktan'a Ziyaret

Güncel

Silifke Havadis 974 Kez Görüntülendi 0

Kaymakam Cinbir'den Başkan Aktan'a Ziyaret

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Belediye Başkanı Mücahit Aktan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mücahit Aktan, ‘Kentimizin ve bölgemizin kalkınması ve sorunlarının çözümü adına Kaymakamlığımız ve Belediyemiz arasında yapılabilecek her türlü işbirliğine, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye hazırız. Zaman birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız bu güzel kentimize hizmet etme zamanıdır. Silifke’nin sorunlarını işbirliği ve koordinasyon içerisinde çözmeyi hedefliyoruz. Başta mülki idare amirimiz ve Kaymakamımız olmak üzere Silifke’de ve büyükşehirdeki tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde bir çalışma dönemi geçirmeyi hedefliyoruz. Kentimizi bir adım daha ileriye götürebilmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerinizle bizleri onurlandırdınız” dedi. 

‘BAŞKANIMIZA HİZMETLERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ’

Belediye Başkanı Mücahit Aktan’a çiçek ve çeşitli hediyeler takdim eden Kaymakam Şevket Cinbir, ‘31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Silifke Belediye Başkanlığına seçilen Belediye Başkanımız Sayın Mücahit Aktan’ı tebrik ediyorum. Silifkelilerin tevdi etmiş olduğu bu anlamlı ve önemli görevi başarıyla yerine getireceğine inanıyorum.

Silifke’nin potansiyelini harekete geçirerek, aslında sahip olduğu marka değerine taşımak, Akdeniz’i ısıtan bir güneş gibi bölgenin ķültür- turizm, tarım, ticaret, sanayi alanlarında cazibe merkezi haline getirmek için yürüttüğümüz çalışmalarımızda Silifke Belediyesi’nin üstleneceği rolün önemli olduğuna inanıyorum. Bu süreçte Sayın Belediye Başkanımızın ve Silifkelilerin yanında olmaya devam edeceğiz. Bütün kurum ve kuruluşlarımızla elbirliği, gönül birliği, işbirliği yaparak bu birlikten elde edeceğimiz güç ve sinerji ile Silifkeliler’i hak ettiği yatırım ve hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Devletimizin bütün kurum ve kuruluşları Silifkeliler’in hizmetindedir. Daha güçlü bir Türkiye’yi inşa etmek için Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerçekleştirilen atılım ve yapılan hizmetlerin bir parçası olarak Silifke’de yapılması gereken çalışmaları ve yatırımları yapmaya, kimsesizlerin kimsesi olmaya, yalnızlara ve yolda kalmışlara yoldaş olmaya, dertlilere merhem olmaya devam ediyoruz. Seçim sonuçlarının ilçemiz ve ülkemiz için güzelliklere ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. "dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.