Silifke Havadis

Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan Belediye'ye Ziyaret

Güncel

Silifke Havadis 1284 Kez Görüntülendi 0

Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan Belediye'ye Ziyaret

Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş ve yönetim kurulu üyeleri Silifke Belediye Başkanvekili Altunok’u makamında ziyaret ettiler.

Silifkespor’un geçmişi başarıyla dolu Mersin’in en güzide kulüplerinden biri olduğuna işaret eden Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş, başarıda tüm emeği geçenlere teşekkür ettiğini açıkladı. Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret eden ASKF Başkanı Ertaş burada yaptığı konuşmada, “Silifkespor’umuzun geçmişi başarılarla dolu bir kulübümüz. Takımımız inşallah süper amatör kümede hak ettiği yerde olur. Takımımızın başarısında emeği geçenleri tebrik ediyorum” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Kendisini ziyarete gelen ASKF Başkanı Mithat Ertaş ve yönetim kurulu üyelerini, Silifke Belediye spor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte karşılayan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkanvekili Altunok konuşmasında, belediye hizmetlerinin yanı sıra ilçede mücadele eden spor kulüplerine de imkanları dahilinde destek vermeye çalıştıklarını söyledi. Silifke Belediye spor takımının başarılı bir şekilde mücadelesine devam etmesinin kendileri için bir sevinç kaynağı olduğunu da hatırlattı. Altunok, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da spora destek vermeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.