Silifke Havadis

Mersin'de Feci Kaza!

Güncel

Ayşe ÖNEL EREN 11075 Kez Görüntülendi 0

Mersin'de Feci Kaza!

Mersin Otoyolda minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi.

Kaza otoyolun Tarsus-Mersin istikameti eshab-ı kehf mevkiinde minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana geldi. Trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi. Kazaya karışan iki araçta birlikte şarampole yuvarlandı. İlk belirlemelere göre 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Tarsus-Mersin arası TEM otoyolu Taşkuyu köyü ile Dedeler köyü’nün Killik mevkiinde minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Akif Akkurt yönetimindeki 01 Y 6144 plakalı minibüs, Hakan Durmaz yönetimindeki 68 HA 965 plakalı kamyonetle çarpıştıktan sonra şarampole devrildi. Kazada minibüste bulunan Ayhan Çakır (41) ile kızı Amina Nur Çakır (7) olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada aynı minibüs içinde bulunan Bekir Çakır (12) ile annesi Reyhancan Çakır (39); ayrıca sürücü Akif Akkurt ile Neslihan Akkurt yaralandılar. Kaza sonrası olay yerinde tam bir can pazarı yaşandı. Kazada yaralananlar Tarsus’ta bulunan Devlet ve Medical Park Hastanelerinde tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Silifke Gündem Gazetesi - http://silifkegundem.com/haber-feci-kazada-baba-kiz-oldu-anne-ogul-yogun-bakimda-4397.html

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.