Silifke Havadis

Mersin'de Silifkeliler Gecesi Düzenlendi

Güncel

Silifke Havadis 1458 Kez Görüntülendi 0

Mersin'de Silifkeliler Gecesi Düzenlendi

Mersin’de Yaşayan Silifkeliler düzenlenen tanışma ve dayanışma gecesinde bir araya geldi.

Mersin’de yaşayan Silifkeliler tarafından kurulan Silifkeliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen tanışma ve dayanışma yemeği Mersin Tüccar Kulübü sosyal tesislerinde yapıldı. Geceye katılanlara hoş geldiniz konulması yapan Dernek Başkanı Fahri Bulut, derneğin amacı ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Mersin’de yaşayan Silifkeli hemşehrileri ile birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam edeceklerini anlatan Dernek Başkanı Bulut, dernek faaliyetlerinin yürütülmesinde emeği geçen yönetim kurulu üyelerine ve Silifkeli hemşehrilerine teşekkür ettiğini açıkladı. Derneğin kuruluşunun 25. yılı anısına düzenledikleri tanışma ve dayanışma yemeğine katılım sağlayan misafirlerle de sohbet eden Dernek Başkanı Fahri Bulut, her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen bu sosyal etkinliği daha da ileriye taşıyacaklarını söyledi.

Mersin'de Silifkeliler Gecesi Düzenlendi (2)

Yemekte konuşan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ise konuşmasında, “Mersin’de yaşayan Silifkelileri ve Silifke dostlarını bir araya getirmek, Silifkeliler arasında birlik ve beraberliği sağlayarak, kentimizin kültürünü gelecek nesillere aktarmak amacıyla kurulan derneğimiz, bugüne kadar birçok başarılı çalışmaya imza atmış, atmaya da devam etmektedir. Hemşerilerimiz arasındaki iletişim ve dayanışmayı güçlendirmek amacı ile kurulan derneğimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve derneğimize destek veren herkese teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin her daim devam etmesini diliyorum. Mersin’de yaşayan Silifkeli hemşehrilerimizin bir araya gelerek kurdukları bu güzel derneğimizin faaliyetlerine biz de belediye olarak destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Gecede söz alan İstanbul’da yaşayan Silifkeliler Derneği (İSTSİDER) Başkanı A. Sadık Avcı’da konuşmasında, Mersin’de yaşayan Silifkeli hemşehrileri ile bir arada olmanın heyecanı içerisinde olduğunu belirterek, geceye katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti. 

Gecede Silifkeli Ressam Nazan Kundak tarafından açılan “Silifke” adlı sergisi ve Silifke Belediyesi Halk Oyunları Gurubunun sunduğu gösteriler geceye katılanların büyük beğenisini kazandı.

Mersin'de Silifkeliler Gecesi Düzenlendi (3)

Mersin’de yaşayan Silifkeliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen yemeğe Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, İstanbul Silifkeliler Derneği Başkanı A. Sadık Avcı, davetliler ve Mersin’de yaşayan Silifkeliler katıldılar.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.