Silifke Havadis

MHP İl Başkanı Gölgeli, Dünya Evine Girdi

Güncel

Silifke Havadis 2817 Kez Görüntülendi 0

MHP İl Başkanı Gölgeli, Dünya Evine Girdi

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, memleketi Silifke’de düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, memleketi Silifke’de düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Düğüne katılan binlerce MHP’li genç çifti bozkurt yaparak karşıladılar.

Düğüne katılan misafirlerle ilgilenen ve düğüne ev sahipliği yapan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Bugün dünya evine giren Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanımız Zeynel Uğur Gölgeli ve Cumhuriyet Savcımız Beste Fatma Hayta hanımın mutluluklarını binlerce ülkücü ve partililerimizle birlikte paylaşıyoruz. İl Başkanımız Zeynel Uğur Gölgeli ve Cumhuriyet Savcısı Beste Fatma Hayta hanıma ömür boyu mutluklar diliyorum. Sizleri yetiştiren her iki ailemizi de yürekten kutluyorum” dedi.

Taşucu Yel Kır Düğün salonunda düzenlenen düğün törenine Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Cumhuriyet Başsavcısı Tahir Özgenç, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Sezer, ocak ve parti il ve ilçe yöneticileri, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ecrik, Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt ve yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, oda ve dernek temsilcileri, partililer, davetliler, Gölgeli ve Hayta ailelerinin yakınları, akraba ve dostları  katıldılar.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, memleketi Silifke’de düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.