Silifke Havadis

MHP İlçe Başkanı Nogay, Basın Bayramını Kutladı

Güncel

Silifke Havadis 989 Kez Görüntülendi 0

MHP İlçe Başkanı Nogay, Basın Bayramını Kutladı

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, “Tüm basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

MHP Silifke İlçe Başkanı Nogay, 24 Temmuz basın bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Nogay mesajında, “tüm basın camiasında görev yapan gazetecilerimizin 24 Temmuz Basın Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir anlayışla çalışmalarını yürüten basın, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir. Görevini bu anlayışla ve fedakarlıkla yürüten değerli basın mensuplarımız, her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerimle ilçemiz basınına bu güne kadar olduğu gibi, bundan böyle de, ilkeli ve tarafsız bir anlayışla sürdüreceğine inandığım tüm gazeteci arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.