Silifke Havadis

MHP İlçe Başkanı Nogay'dan Bayram Mesajı

Güncel

Silifke Havadis 1358 Kez Görüntülendi 0

MHP İlçe Başkanı Nogay'dan Bayram Mesajı

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, yayınladığı mesaj ile kurban bayramını kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, kurban bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Levent Nogay mesajında, “Bilindiği gibi, bayramlar sevincin ve mutluluğun paylaşıldığı, günlük hayatın getirdiği her türlü üzüntü ve dargınlığın unutulması, küskünlüklerin terk edilmesi ve sevgiyle kucaklanılması gereken özel günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her anına taşıyabilmek için de çaba göstermeliyiz. Hayatımızın her döneminde aynı halis niyet ve düşüncelere bağlı olarak, ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Unutmamalıyız ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacaktır” dedi.

MHP İlçe Başkanı Nogay, “Şehit ailelerimizin, gazilerimizin, hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin kurban bayramı’nı kutluyor, bayramın ülkemizle birlikte tüm dünyaya barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.