Silifke Havadis

MHP’den Kızılay’a Destek

Güncel

Silifke Havadis 1796 Kez Görüntülendi 0

MHP’den Kızılay’a Destek

MHP Silifke Teşkilatı,  "Canımız vatana, kanımız vatandaşımıza feda olsun" sloganıyla Türk Kızılay'ının başlattığı kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı,  "Canımız vatana, kanımız vatandaşımıza feda olsun" sloganıyla Türk Kızılay'ının başlattığı kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Sağlıklı tüm bireyleri kan bağışı yapmaya davet ediyoruz” diyen Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Levent Nogay, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Ateş, Kamu-Sen Başkanı İbrahim Atalay, Kent Konseyi Başkanı Vehbi Kadıoğlu ve parti yöneticileri  ile birlikte Silifke Anıt meydanında düzenlenen Kızılay kan bağışı kampanyasına bağışta bulundular. Kızılay Silifke Şube Başkanı Barbaros Uçar’ın da ev sahipliği yaptığı kan bağışı kampanyasında bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay konuşmasında, “Ülkemiz üzerinde hala etkisini sürdüren korona virüs salgını sebebiyle kan bankalarımızdaki stokların azalmasından dolayı vatandaşlarımız kan bulmakta ciddi sıkıntılar yaşamaktadır. İhtiyacı olan hastalarımıza ulaştırılmak üzere Türk Kızılay’ımızın başlattığı kan bağışı kampanyasına biz de Silifke’den bir destek vermek istedik. Hayat kurtarmak yüce milletimizin kanında mevcuttur anlayışı içerisinde bu kampanyaya destek veriyoruz. Ülkemizde yaşanan her türlü felaket anında insanlarımızın  yardımına koşan Türk Kızılay’ımız, bizlerinde desteklerini fazlası ile hak ediyor. İlçe Teşkilatı olarak başlattığımız canımız vatana, kanımız vatandaşımıza feda olsun sloganıyla Türk Kızılay’ımızın başlattığı  kan bağışı kampanyasına destek veren ilçe teşkilatıma, Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok’a, Ülkü Ocakları Başkanımız İsmail Ateş ve ülkücü gençlerimize, Kamu-Sen Başkanımız İbrahim Atalay’a, Kent Konseyi Başkanımız Vehbi Kadıoğlu’na, belediye meclis üyelerimize ve belediye birim amirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.