Silifke Havadis

Milletvekili Yılmaz’dan Belediye'ye Ziyaret

Güncel

Silifke Havadis 1556 Kez Görüntülendi 0

Milletvekili Yılmaz’dan Belediye'ye Ziyaret

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret etti.

Beraberinde İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt ve Kadın Kolları Başkanı Emine Can’la birlikte Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret eden AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Başkanvekili Altunok’la belediye çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.  Ziyarette konuşan AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz konuşmasında, “Halkımız Silifke’de hizmet etme görevini  Cumhur ittifakımıza vermiştir. Silifke’mize ve halkımıza hizmet etme görevini bugüne kadar layıki ile sürdüren Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok ve ekibine yaptıkları güzel hizmetler için teşekkür ediyorum. Belediyemiz tarafından hazırlanan projelerin hizmete sunulması için biz de bölge milletvekilleri olarak üzerimize düşeni yerine getirmeye hazırız. Dün olduğu gibi bugünde cumhur ittifakı dimdik ayaktadır. Halkımıza ve şehirlerimize yönelik hazırlanan tüm projelerin destekçisi ve takipçisi oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Bir ve diri olacağız. Çalışmalarımızı el birliği içinde yaparak ilçelerimize ve güzel Mersin’imize hizmet akışını sağlayacağız. Başkanvekili Sadık Altunok ve ekibinin ilçemiz Silifke  ve Silifkeli vatandaşlarımıza yönelik hazırladıkları tüm projelerin Ankara’da takipçisi ve destekçisi olmaya devam edeceğim” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Milletvekili Yılmaz’dan Belediye'ye Ziyaret

Kendisini ziyarete gelen AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt ve Kadın Kolları Başkanı  Emine Can’la birlikte bir süre makamında sohbet eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ziyaret anısına Milletvekili Yılmaz’a bir Silifke Tablosu hediye etti.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.