Silifke Havadis

Nogay, "Ramazan-ı şerifimiz hayırlı olsun"

Güncel

Silifke Havadis 1737 Kez Görüntülendi 0

Nogay, "Ramazan-ı şerifimiz hayırlı olsun"

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay yayınladığı mesajında,  “Gönüllerin merhametle dolduğu, katı yüreklerin bile iman nuruyla ısındığı, bütün günahlardan arınma ve nefislerimizin terbiye edildiği on bir ayın sultanı Ramazan’ı Şerifi bir kere daha bizlere kısmet eden Allah’a şükürler olsun. Ramazan’ı Şerif dinimizde büyük bir önemi ve diğer aylar arasında seçkin bir yeri vardır. Çünkü Kur’an-ı Kerim bu ayda indirilmeye başlanmıştır. Kur’an-ı Kerimde bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir gecesi bu aydadır. Bundan dolayı on bir ayın sultanı denilmiştir. Rabbim bu kutlu ayın her türlü hayr, feyz, bereket, rahmet, ecr ve sevabından azami derecede istifade etmeyi cümlemize nasip ve müyesser eylesin. Başı rahmet, ortası merhamet, sonu ise cehennemden azat olan Ramazan’ı Şerifin Silifkeli hemşerilerimize, vatanımıza, milletimize, tüm Türk İslam âlemine, birlik ve beraberliğimize vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.