Silifke Havadis

Nogay, "Türk milliyetçisi vatanını karşılıksız sever"

Güncel

Silifke Havadis 1876 Kez Görüntülendi 0

Nogay, "Türk milliyetçisi vatanını karşılıksız sever"

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, 3 Mayıs Türkçülük Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay yayınladığı mesajında, "Hepimiz için büyük bir önem ve anlam taşıyan bu günde aziz milletimizi, bu ülkeyi karşılıksız seven, yüce gönüllü dava arkadaşlarımı ve bütün Türk milliyetçilerini kutluyorum. 3 Mayıs, Türk milliyetçilerinin kutlu mücadelesini anlamak başta olmak üzere, Türklüğü ve Türk ülküsünü doğru okumak, geçmişten ders alıp Türk milletinin onurlu geleceğini inşa etmek için daha çok çalışmanın önemini kavramak olarak kabul edilmelidir. Türk Milleti, ecdadını bildiği, anladığı ve unutmadığı sürece Türk-İslam Aleminin liderliğini yapabilecek gücü, kudreti ve fikriyatı kendisinde bulacaktır. Türk milletinin geleceğe damga vurması gayreti, azmi ve kararlılığıyla Milliyetçiler Gününü idrak etmenin gururu içerisindeyiz. Milliyetçiler gününün devletimize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.