Silifke Havadis

Nogay ve Altunok'tan Kadir Gecesi Mesajları

Güncel

Silifke Havadis 1918 Kez Görüntülendi 0

Nogay ve Altunok'tan Kadir Gecesi Mesajları

MHP Silifke İlçe Başkanı Nogay ile Silifke Belediye Başkanvekili Altunok, Kadir Gecesi dolayısıyla birer mesaj yayımladı.

MHP’den Kadir Gecesi Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay,  Ramazan ayının içinde idrak edilen Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tüm İslam Aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni kutlayan  MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, "Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bu gece, Peygamberimize ilk vahyin geldiği, Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başladığı gecedir. Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan mübarek Ramazan ayının son günlerindeyiz. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rahmet, merhamet ve mağfiretin bol bol yağdığı Kadir Gecesi’nde Yüce Mevla’dan bağışlanma dileyip, kırgınlıkların giderilmesi gerekiyor. Manevi duyguların en üst seviyeye yükseldiği bu mübarek gecede yapılacak tüm duaların kabul olunmasını Cenab’ı Hak’tan niyaz ederim. On bir ayın sultanı Ramazan ayının vedası olan Kadir Gecesi’nin birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, dostlukların artmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Bayram sevincini yaşamaya hazırlandığımız bu günlerde tüm hemşehrilerimizin Kadir Gecesi’ni kutluyor, bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

Altunok, “Kadir Gecemiz mübarek olsun”

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, mübarek kadir gecesi münasebetiyle yayınladığı mesajında tüm Müslüman aleminin kadir gecesini kutladığını açıkladı.

Kadir Gecesi’nin insanlığa bir rahmet kapısı olan mübarek bir gece olduğunu bildiren Silifke Belediye Başkanvekili Altunok mesajında, "Kadir Gecesi’ni idrak ederken; açları, yoksulları, zulme maruz kalmışların haklarını düşünmemiz, onların dertleriyle dertlenmemiz, yaralarını sarmamız gerekir. Bu bütün Müslümanların üzerine düşen bir görev ve sorumluluktur. Kadir Gecesi, en faziletli ve kutsal gecelerden biridir. Bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum. İnanıyorum ki bütün vatandaşlarımız bu mübarek ayın ve bu gecenin hatırına bir hayır yarışı içinde olmuşlar; ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma içinde hareket etmişlerdir. Bu düşünce ile mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor; bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.