Silifke Havadis

Nogay ve Altunok'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel

Silifke Havadis 1747 Kez Görüntülendi 0

Nogay ve Altunok'tan Ramazan Bayramı Mesajı

MHP Silifke İlçe Başkanı Nogay ile Silifke Belediye Başkanvekili Altunok, Ramazan Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayımladı.

Nogay, “Bayramımız mübarek olsun”

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

MHP İlçe Başkanı Levent Nogay yayınladığı mesajında, "İnsanlarımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, toplumsal paylaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı bir mübarek Ramazan ayını daha milletçe idrak etmiş ve birlik ve beraberliğimizi gösterme imkanını veren bir Ramazan Bayramını daha idrak etmenin engin mutluluğunu yaşıyoruz. Mart ayından bu yana tüm dünyayı ve ülkemizi tehdit altına alan korona virüs salgını nedeniyle halkımızın sağlığı, huzur ve güveni için Bilim Kurulu tarafından bir dizi önlemler alınmaya devam ediyor.  Bu önlemler kapsamında bu yıl kutlayacağımız mübarek ramazan bayramında maalesef hepimiz evlerimizde olacağız. Bayram süresince yakınlarımızı, arkadaşlarımızı ve uzaktaki sevdiklerimizle bir araya gelemeyeceğiz. Türk toplumu olarak böyle bir bayram kutlamaya alışmış bir toplum değiliz ama, sağlığımız söz konusu olunca her hepimiz alınan bu karara saygılı davranıyoruz. Bayram süresince evlerimizden uzaktaki yakınlarımızı, yanlarına gidemediğimiz anne-baba ve diğer aile bireylerimizi ve arkadaşlarımızı mutlaka günümüz iletişim araçları aracılığı ile arayarak bayramlarını kutlayalım. Biz inanıyoruz ki ülkemiz üzerinde tehdit oluşturan bu virüs salgınından bir an evvel alınan tedbirler sayesinde kurtulacağız. Allah’ın izni ile önümüzdeki milli ve dini bayramlarımızda büyük Türk Milleti olarak hep birlikte aynı coşku ve heyecanla kutlamalar gerçekleştireceğiz” diyerek tüm İslam Aleminin ve Silifkeli hemşehrilerinin mübarek ramazan bayramını kutladığını açıkladı.

 

Altunok, Ramazan Bayramı'nı Kutladı

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ramazan bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkanvekili Altunok mesajında, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan 11 ayın sultanı, bir Ramazan ayını daha geride bırakmanın manevi üzüntüsüyle birlikte Ramazan Bayramına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları ve ibadetlerimizi kabul eylesin. Huzur ve dayanışmanın yaşandığı kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı, paylaşmayı Allah'ın bereketi ve rahmetiyle birlikte yaşadık. Allah Ramazan'a yeniden kavuşmayı nasip etsin. Bayramlar asırlardır süre gelen kültür ve geleneğimizi yaşamamıza fırsattır. Milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmemizi sağlayan armağandır.  Aylardır ülkemizi ve bütün dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle maalesef bu ramazan bayramında hepimiz evlerimizde olacağız. Bilim Kurulumuzun öngördüğü şekilde ülkemiz genelinde ramazan bayramı süresince sokağa çıkma yasağı uygulaması olacaktır. Bu vesileyle aile büyüklerimizi, yakınlarımızı ve arkadaşlarımızı ziyaret edemeyeceğiz, onlarla kucaklaşıp bu mübarek günlerimizde beraber olamayacağız. Bu süreçte yakınlarımızı ve aile büyüklerimizi günümüz haberleşme araçları aracılığı ile yapacağız. Bayram süresince aile büyüklerimiz, akrabalarımız, komşularımız ve çocuklarımızla  mutlaka günümüz iletişim araçları sayesinde haberleşelim ve mübarek ramazan bayramlarını kutlayalım. Bizlerin huzurlu, güvenli  ve sağlıklı bir bayramlar geçirmesi için bir dizi önlemler alan Bilim Kurulumuzun öneri ve isteklerini de mutlak suretle yerine getirelim. Ramazan bayramı süresince uygulanacak olan sokağa çıkma yasağına uyalım” diyen Altunok, başta Silifkeli hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Ramazan bayramını tebrik ediyor, bayramın İslam Alemi ve tüm insanlarımız için huzur

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.