Silifke Havadis

Şehit Ateşi Erdemli'ye Düştü

Güncel

Silifke Havadis 3482 Kez Görüntülendi 0

Şehit Ateşi Erdemli'ye Düştü

Şırnak'taki hain saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ömer Doğan'ın Erdemli’deki ailesine acı haber ulaştı.

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerce yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ömer Doğan'ın Erdemli’deki ailesine acı haber ulaştı.

Şehit Haberi Erdemli'ye Düştü (2)

Şırnak'ta Görmeç köyü kırsalında, 23. Piyade Tümen Komutanlığınca gerçekleştirilen, 'Şehit Muhabere Yüzbaşı İlker Acar Operasyonu’nda, Gabar Dağı Geverkaya Tepe bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından daha önceden yerleştirilen basma düzenekli el yapımı patlayıcının patlaması sonucu 2 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Operasyonda şehit düşen askerlerden Piyade Uzman Çavuş Ömer Doğan'ın şehadet haberi Erdemli'deki ailesine ulaştı. Acı haber, şehidin Erdemli İlçesi Esenpınar Mahallesi’nde oturan ailesine, Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Erdemli İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Derin ve Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü tarafından verildi.

Tek erkek evlatlarının şehadet haberi ile yıkılan baba Ayhan Doğan ile anne Halime Doğan gözyaşlarına boğulurken, şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Anne Doğan, oğlu ile operasyondan bir gün önce görüştüklerini belirterek, kendilerinden helallik istediğini söyledi. Yakınları ile mahalledeki vatandaşlar da Doğan ailesinin evine akın ederek taziye ziyaretinde bulundu.

İki çocuklu ailenin tek erkek evladı olan şehit Doğan'ın, yarın (12 Aralık Pazartesi) öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Erdemli'de son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.