Silifke Havadis

Şehit Ateşi Mersin'e Düştü!

Güncel

Ayşe ÖNEL EREN 4499 Kez Görüntülendi 0

Şehit Ateşi Mersin'e Düştü!

İstanbul’da dün gece bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Burak Yıldız’ın Mersin’deki ailesine acı haber ulaştı.

İstanbul’da dün gece yılbaşı kutlamasının yapıldığı bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısında Mersinli polis memuru Burak Yıldız da şehit oldu. Saldırıda ilk ateşte şehit düşen 21 yaşındaki polis memurunun Mersin’deki ailesine acı haber ulaştı. İstanbul’da 39 kişinin yaşamını yitirdiği, 65 kişinin de yaralandığı gece kulübüne düzenlenen terör saldırısında Mersinli genç polis memuru Burak Yıldız da şehit oldu. Yaklaşık iki yıllık polis memuru olan Yıldız’ın Mersin’de yaşayan ailesine acı haber sabah saatlerinde yetkililer tarafından ulaştırıldı.

Şehidin merkez Toroslar ilçesi Korukent Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Evleri’nde oturan ailesi haberle yıkıldı. Babasını birkaç yıl önce kanserden kaybeden Burak Yıldız’ın şehit olduğu haberi annesi Aslı Yıldız’a iletildi.

Şehit Ateşi Mersin'e Düştü!

 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.