Silifke Havadis

Silifke Belediyesi, Muhtarları Dinlemeye Devam Ediyor

Güncel

Ayşe ÖNEL EREN 2085 Kez Görüntülendi 0

Silifke Belediyesi, Muhtarları Dinlemeye Devam Ediyor

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, göreve geldiği günden buyana başlattığı Halk Günlerinin yanı sıra, Muhtarlar Gününü de aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Muhtarlar gününün Temmuz ayı toplantısını geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirdi.


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, göreve geldiği günden buyana başlattığı Halk Günlerinin yanı sıra, Muhtarlar Gününü de aralıksız sürdürüyor. Her Salı günleri halkla buluşan, vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Turgut, her ayın son Cuma günüde muhtarlarla bir araya geliyor.
Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Muhtarlar gününün Temmuz ayı toplantısını geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirdi.
 ‘MUHTARLARIMIZI DİNLEMEYE, ONLARLA BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Muhtarları Belediye’nin mahallelerdeki temsilcisi olarak gördüklerini belirten Başkan Mustafa Turgut, ‘Düzenlemiş olduğum halk günlerinin yanı sıra, her ayın son Cuma günlerini de Muhtarlar Günü olarak düzenliyorum. Vatandaşlarımız sıkıntılarını ilk olarak muhtarlara iletiyorlar. Muhtarlarımız da vatandaşlarımızın bu sıkıntı ve sorunlarının bizlere ulaşmasında bir köprü görevi görüyor. Bu vesileyle her fırsatta mahallelerimizi ve muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Fakat bu yeterince verimli olmuyor. Çünkü 88 mahalle muhtarımızı bir arada görmek ve bir araya getirmek mümkün olmuyor. Bunun için Silifke Belediyesi olarak muhtarlarımıza özel bir gün ayırdım ve tüm gün onlarla fikir alış verişinde bulunuyorum’ dedi.
 ‘SİLİFKE BELEDİYESİ HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZIN VE MUHTARLARIMIZIN HİZMETİNDEDİR’
 Muhtarların taleplerine ve sorunlarına kısa sürede çözüm ürettiklerini ifade eden Başkan Turgut, ‘Büyükşehir statüsü ile birlikte Silifke’nin yeni bir vizyona ve yeni hedeflere ihtiyacı var. Büyükşehir oluşumu ile birlikte köylerimiz mahallelere dönüştü, beldelerimiz ise kapandı. Merkez lokomotif görevi gördüğü için merkezin kalkınması çok önemli. Bundan dolayı merkez şehircilik ve diğer alanlarda ne kadar gelişirse, mahallelerimizde o kadar gelişir ve büyür. Muhtarlarımızla her ay bir araya geliyor, yaptığımız hizmetlerimizi ve yapacak olduğumuz çalışmaları görüşüyoruz. 88 mahallemize de sırasıyla hizmet götürüyor, muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.