Silifke Havadis

Silifke Belediyesi’nden Konut Atağı: "Başvurular devam ediyor"

Güncel

Silifke Havadis 2263 Kez Görüntülendi 0

Silifke Belediyesi’nden Konut Atağı: "Başvurular devam ediyor"

Başkanvekili Altunok, belediye olarak dar gelirli ailelere yönelik başlattıkları ucuz konut projesi ile ilgili başvuruların devam ettiğini açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda başlattıkları dar gelirli ailelere yönelik konut edindirme projesi çalışmalarına korona virüs salgını nedeniyle ara verdiklerini açıklayan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok açıklamasında, “Belediye olarak ilçemizde yaşayan dar gelirli ailelerimize yönelik ucuz konut projesine ülkemiz ve ilçemiz genelinde devam eden korona virüs salgını nedeniyle ara vermiştik. Korona virüs salgınının son günlerde ortaya koyduğu tabloda başlayan iyileşmenin ardından bu projemize yeniden hız verdik. Belediye olarak Mukaddem (Yeni)  mahallemizde belediyemize ait arsa üzerine yapacağımız ve içerisinde çocuk oyun gurubu, kondisyon aletleri ve otoparkı olan konutlarla ilgili başvuruları almaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımız taleplerini belediye hizmet binamızda bulunan fen işleri müdürlüğümüze gelerek başvurularını yapabilirler. 29 Mayıs 2020 tarihinde sona erecek başvurulara şartları uyan tüm hemşehrilerimiz müracaat edebilirler. Ev sahibi olacak vatandaşlarımız bu tarihten sonra belirlenen ödemeleri banka şubelerine yatıracaklardır.   İlçemizde yaşayan ve ev sahibi olamayan dar gelirli ailelerimizi uygulayacağımız bu projeyle ev sahibi yapmak istiyoruz. Vatandaşlarımıza destek olmak için konut projemizi hayata geçireceğiz.” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.