Silifke Havadis

Silifke Kaymakamı Değişti!

Güncel

Silifke Havadis 5643 Kez Görüntülendi 0

Silifke Kaymakamı Değişti!

Mülki İdare Amirleri Kararnamesi yayınlandı. Kararname ile Silifke Kaymakamı değişti.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

Kararname kapsamında Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı Ankara Vali Yardımcılığı'na atanırken; Çankırı Vali Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Abdullah Aslaner Silifke Kaymakamlığı'na atandı.

Abdullah Aslaner Kimdir?

1964 yılında Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini Yozgat'da, orta öğrenimini Kayseri'de Mimar Sinan Öğretmen Lisesi'nde (Pazarören Köy Enstitüsü) tamamladı. 1983 yılında kazandığı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden (Mekteb-i Mülkiye) 1987 yılında mezun oldu. Aynı yıl girdiği kaymakamlık imtihanını kazanarak Bolu Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.

      1991 yılında 76. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla bitirerek kur'a ile Kırşehir'in Boztepe ilçesine atandı. Daha sonra çeşitli yerlerde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerini yürüten Aslaner, son olarak Çankırı Vali Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner

 

Silifke Havadis ekibi olarak; ilçemizden ayrılan Sayın Namık Kemal Nazlı'ya ve ilçemize yeni atanan Sayın Abdullah Aslaner'e görevlerinde başarılar diliyoruz.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.