Silifke Havadis

Silifke Kaymakamı Değişti!

Güncel

Silifke Havadis 5094 Kez Görüntülendi 0

Silifke Kaymakamı Değişti!

İçişleri Bakanlığı'nca hazırlanan kararname kapsamında, Silifke Kaymakamı değişti.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan kararname ile 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi.

Kararname kapsamında Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir Kocaeli İzmit Kaymakamlığı'na atandı. Silifke Kaymakamlığı'na ise İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu atandı.

Eylül 2014'ten beri Silifke Kaymakamlığı'nı yürüten, ilçe halkının gönüllerini fethetmiş olan Şevket Cinbir'in İzmit'e atandığını öğrenen Silifke Halkı ise sosyal medyadan üzüntülerini dile getirdi.

İzmit Kaymakamlığı'ndan ilçemize atanan Ersin Emiroğlu, Eylül 2014'ten beri İzmir Kaymakamlığı görevini yürütüyordu.

Yaklaşık 5 yıldır görevini layıkıyla yürüten ve Silifke için elinden gelen her şeyi yapan Kaymakamımız Şevket Cinbir'e yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

ERSİN EMİROĞLU KİMDİR?

1969 Zonguldak doğumlu olan Ersin Emiroğlu, ilk ve orta öğrenimini Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde tamamladıktan sonra İ.Ü. S.B.F. Kamu Yönetimi Bölümünden 1990 yılında mezun oldu. İçişleri Bakanlığı'nın açtığı sınavı kazanarak 1992 yılında Bolu Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Adaylık süresini tamamlayan Kaymakam, 1995 yılında Kastamonu Abana ilçe Kaymakamlığı'na başladı. 1998-2000 tarihleri arasında Diyarbakır Kulp Kaymakamlığı, 2000-2004 tarihleri arasında Balıkesir İvrindi Kaymakamlığı, 2004-2007 tarihleri arasında Mardin Nusaybin Kaymakamlığı görevinden sonra Eylül 2007-2011 tarihinde Sakarya Kaynarca Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 2011 Kaymakamlık Kararnamesi ile Aydın-Didim'e atanan Emiroğlu, 2014 Kararnamesi ile İzmit Kaymakamlığı'na atandı. Emiroğlu, geçtiğimiz gün yayınlanan Mülki İdareler Kararnamesi ile Silifke Kaymakamlığı'na atandı. Evli ve iki kız çocuğu babası olan Ersin Emiroğlu, iyi derecede İngilizce biliyor.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.