Silifke Havadis

Silifke Kaymakamlığı'ndan Önemli Duyuru!

Güncel

Silifke Havadis 3784 Kez Görüntülendi 0

Silifke Kaymakamlığı'ndan Önemli Duyuru!

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında normalleşme sürecine girilmesi ile alakalı olarak Silifke Kaymakamlığı bir duyuru yayınladı.

Yayınlanan duyurunun tam metni aşağıdadır:

"Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ilimiz haftasonu sokağa çıkma kısıtlaması konulan iller arasında olmamakla birlikte alınan tedbirlerle ilgili daha önceki bakanlık genelgeleri ve İlçe hıfzıssıhha kurulu kararlarında belirtilen; vatandaşlarımızın sahil bantları, mesire ve ören yerlerinde, piknik alanlarında piknik yapmaları, balık tutmaları, spor, yürüyüş vb. faaliyetleri yapmaları yasak olup, sosyal mesafeye uyulması, maske takılması uygulamalarına devam edilecektir. Alınan kararlara uymayan vatandaşlara Umumi Hıfzısıhha Kanunun 282 nci maddesi gereğince idari para cezası verilmesi başta olmak üzere aykırılığın durumuna göre konusu suç teşkil eden davranışlara ilişkin Türk Ceza Kanunun 195 nci maddesi kapsamında gerekli adli işlem başlatılacaktır."

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.