Silifke Havadis

Silifke Kent Konseyi'nin Yeni Başkanı Vehbi Kadıoğlu!

Güncel

Silifke Havadis 2664 Kez Görüntülendi 0

Silifke Kent Konseyi'nin Yeni Başkanı Vehbi Kadıoğlu!

İki adayın yarıştığı Silifke Kent Konseyi Başkanlık Seçimini Vehbi Kadıoğlu kazandı.

Açılış konuşması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşma yapan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, kentlerin gelişimi, değişim ve dönüşümü noktasında kent konseylerine büyük görev ve sorumluluk düştüğünü söyledi. Toplantı gündem gereğince Avukat Gürhan Dölek, Avukat Mehmet Emin Kurt ve Türk Eğitim-Sen İl Başkan Yardımcısı ve Türkiye Kamu-Sen Silifke İlçe Temsilcisi İbrahim Atalay’dan oluşan divan  gündem maddelerinin görüşülmesine geçti.

Silifke Kent Konseyi'nin Yeni Başkanı Vehbi Kadıoğlu! (2)

Başkanvekili Sadık Altunok’un konuşmasının ardından kent konseyi başkanlığı seçimlerine geçildi. İki adayın yarıştığı seçimlerin birinci turunda Vehbi Kadıoğlu 74 oy alırken, Rifat Karaduman 55 oy aldı. Seçimin ikinci turunda ise Vehbi Kadıoğlu 74 oy alarak Silifke Kent Konseyi Başkanı seçildi.

Silifke Kent Konseyi'nin Yeni Başkanı Vehbi Kadıoğlu! (4)

28 üyenin aday olduğu yürütme kurulu seçimlerinde ise en çok oyu alan Ali Kalın, Gürhan Dölek, Serkan Akyatan, Feti Çetin, Fatih Küçük, M. Ali Selvi, Sadık Civelek, Ahmet Serin, Ebru Evci, Şerife Özer ve Ersin Akdoğan yürütme kuruluna seçildiler. 

Silifke Kent Konseyi'nin Yeni Başkanı Vehbi Kadıoğlu!

Silifke Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan kent konseyi olağan genel kurul toplantısına Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok,Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer, ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kent konseyi üyeleri katıldılar.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.