Silifke Havadis

Silifke Ülkü Ocakları Kurban Derisi Toplayacak

Güncel

Ayşe ÖNEL EREN 3538 Kez Görüntülendi 0

Silifke Ülkü Ocakları Kurban Derisi Toplayacak

Silifke Ülkü Ocakları Kurban Derisi Toplayacak

Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı Murat Sezer, Kurban Bayramı’nda deri toplanması ile ilgili açıklamada bulundu.

Sezer şunları kaydetti: “Ülkü Ocakları olarak geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda kurban derisi toplayacağız. Öğrencilerimizin eğitim faaliyetleri ve öğrenci burslarına destek için, Ülkücü Hareket’te birlik ve beraberliği arttırmak için, Silifkeli hemşerilerimizden ricamız bu yılda kurban derilerini Ülkü Ocaklarına bağışlamalarıdır. Milli ve manevi açıdan donanımlı gençlerin yetişmesi Ülkü Ocakları’nın görevlerinden biridir. Gelin bu Kurban Bayramı’nda derilerimizi Ülkü Ocakları’na bağışlayalım. Lurban derisini nereye bağışlayacağını düşünen vatandaşlarımız, derileri ocağımızda toplayalım, hayırlı projelere katkı sunalım. Derilerini bize ulaştırmak isteyen saygıdeğer vatandaşlarımıza teşkilatımız aşağıdaki numaralar ile yardımcı olacaktır. Tüm hemşerilerimizin, Türk ve İslam Âlemi’nin Kurban Bayramı’nı kutluyor, gönül coğrafyamıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Alllah’tan niyaz ediyorum.”

İrtibat numaraları:

Kadir Topal : 0 (537) 323 13 10

Ayhan Demir: 0 (507) 378 77 59

Ali Kılınç: 0 (538) 204 44 46

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.