Silifke Havadis

Silifke Ülkü Ocakları'ndan "Askıda Ekmek Kampanyası"

Güncel

Ayşe ÖNEL EREN 3003 Kez Görüntülendi 0

Silifke Ülkü Ocakları'ndan "Askıda Ekmek Kampanyası"

Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanlığı, "Askıda Ekmek Kampanyası" başlattı.

MHP Lideri Bahçeli'nin ‘Askıda Ekmek Kampanyası Sİlifke’de anında karşılık buldu. Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanlığı, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin davetiyle Silifke’de ‘Askıda Ekmek Kampanyası’ başlattı.

Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanlığı'ndan "Askıda Ekmek Kampanyası" (2)

Fırıncı esnafı ziyaret edilerek askıya ekmek bırakarak broşür asıp Silifke’li vatandaşlara kampanyaya katılmaları çağrısında bulunuldu. Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı Murat Sezer, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Komşusu açken tok yatan biz değildir, anlayışıyla hareket ederek Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in de beyan ettiği gibi halkımızı 1 ekmek alacak imkanı olmayan vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla kampanyaya katkı sağlamaya davet ediyoruz. Kendi evimize ekmek alırken ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın faydalanması için fırıncı esnaflarımıza teslim edilmek üzere fazladan 1 ekmek almaları için Silifke halkına çağrıda bulunuyoruz. Veren elin alan eli görmeyeceği bu kampanyaya katılıp destek olan vatandaşlarımızın yardımlarını Allah şimdiden kabul buyursun.” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.