Silifke Havadis

Silifke'de 17 Öğrenci Zehirlenme Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı!

Güncel

Silifke Havadis 4133 Kez Görüntülendi 0

Silifke'de 17 Öğrenci Zehirlenme Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı!

Silifke'de bir lisede öğrenim gören 17 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Silifke İlker Eren Çevik Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören 17 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ilaçlama ekipleri tarafından okulun rögarında başlayan ilaçlama, tuvaletlerden duman yoluyla çıktı. Duman, o sırada tuvalette bulunan öğrencileri etkiledi. Duman dolayısıyla okulda yangın alarmı çaldığı, öğrencilerin büyük panik yaşadığı öğrenilirken; dumandan etkilenen öğrencilere kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince müdahale edildi. Zehirlenen öğrenciler okula gelen ambulanslarla Silifke Devlet Hastanesi ve Özel Olbamed Hastanesi'ne kaldırıldı. Silifke Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi ise, okulda ilaçlama yapıldığı sırada özellikle astım hastası olan 17 öğrencinin dumandan etkilendiğini, ilk müdahalenin okul içinde yapıldığını ve hastanede tedavilerinin yapıldığını, şuan için endişe edecek bir durumun bulunmadığını ve 17 öğrencinin kısa zamanda hastanelerden taburcu edileceğini söyledi.

Ayrıca AFAD tarafından da tedbir amaçlı olarak okula gaz ölçümü yapılmak için bir ekip geldi.

Kaynak: http://silifkegundem.com/haber-17-ogrenci-zehirlenme-suphesiyle-hastaneye-kaldirildi-5522.html

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.