Silifke Havadis

Silifke'de Aşk Cinayeti!

Güncel

Ayşe ÖNEL EREN 21445 Kez Görüntülendi 0

Silifke'de Aşk Cinayeti!

Silifke'ye bağlı Taşucu Kum Mahallesi'nde yalnız yaşayan 24 yaşındaki Büşra U. eski erkek arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olayın dün gece geç saatlerde Taşucu Kum Mahallesi'nde meydana geldiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre:

KONUŞMAK İSTEMEYİNCE BIÇAKLADI

1 yıldır Kum Mahallesi 390 Sokak'ta yalnız yaşayan Büşra Uzun, dün gece geç saatte evine döndüğünde bir süre önce ayrıldığı eski sevgilisi Hakan Y. ile karşılaştı. Hakan Y., Uzun ile konuşmak ve evine girmek istedi. Uzun ile tartışmaya başlayan Hakan Y. üzerindeki bıçakla genç kızı sırtından ve karnından yaraladı.

Bıçak yaralarıyla yere düşen Büşra Uzun, yeni sevgilisi Fatih Silve'yi arayıp yardım istedi. Uzun'un çığlıklarını duyan vatandaşlar sağlık ekiplerine ve güvenlik güçlerine haber verdi. Aldığı bıçak darbelerinden dolayı çok kan kaybeden Uzun, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine raümen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Silifke'de Aşk Cinayeti!

 

AYNI BIÇAKLA İNTİHARA KALKIŞTI

Hakan Y. ise Uzun'u yaraladığı bıçakla intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan Hakan Y. Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

GÜNCELLEME

Büşra Uzun ve Hakan Y.'nin Ankaralı oldukları bilgisi elimize ulaştı. Ek olarak Hakan Y.'nin 26 yaşında olduğu öğrenildi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.