Silifke Havadis

Silifke'de Askeri Helikopterle Hasta Kurtarma Operasyonu!

Güncel

Ayşe ÖNEL EREN 7453 Kez Görüntülendi 0

Yoğun kar yağışı nedeniyle yolu kapanan, Silifke'ye bağlı Kırobası Mahallesi'nde mahsur kalan diyaliz hastası vatandaş, askeri helikopterle ilçe merkezine götürüldü.

Silifke'de Askeri Helikopterle Hasta Kurtarma Operasyonu!

Silifke'ye bağlı köylerde etkili olan kar yağışı bazı mahallelere ulaşımın sağlanamamasına neden oldu.

Yolu kapanan mahallelerden biri olan Kırobası'nda, diyaliz hastası bir vatandaşın, acilen hastaneye ulaşması gerektiği bilgisi yetkililere bildirildi. Bunun üzerine Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ile Mersin Valisi Özdemir Çakacak'ın konuyu değerlendirdiği, uygun görülmesi üzerine Başbakanlık AFAD Başkanlığı aracılığıyla, Genelkurmay Başkanlığı'na helikopter talebi iletildiği öğrenildi.

Helikopter talebin uygun görülmesi üzerine Adana'dan havalandığı öğrenilen askeri helikopter, yolu kapalı olan Kırobası Mahallesi'ndeki diyaliz hastası Şahin Avcı'yı alarak ilçe merkezinde bulunan şehir stadyumuna iniş yaptı. Avcı, stadyumda hazır bekletilen ambulans ile Silifke Devlet Hastanesi'ne götürüldü..

Vatandaşımızın hastaneye ulaştırılmasında emeği geçen başta Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir olmak üzere tüm yetkililere Silifke Halkı adına teşekkür ederiz.

VİDEO: Abdul Kerim Parlatan

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.