Silifke Havadis

Silifke’de Berber ve Kuaförler Dezenfekte Edilecek

Güncel

Silifke Havadis 2021 Kez Görüntülendi 0

Silifke’de Berber ve Kuaförler Dezenfekte Edilecek

Belediye Başkanvekili Sadık Altunok,  11 Mayıs 2020 tarihinde tekrar hizmete açılacak olan kuaför ve berber salonlarını dezenfekte edeceklerini açıkladı.

Corona Virüs salgınının ortaya koyduğu tabloda başlayan iyileşmenin ardından kuaför ve berberlerin 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren yeniden hizmete başlaması kararı alındığını bildiren Başkanvekili Altunok,  talepte bulunan bütün kuaför ve berber salonlarının  dezenfekte edileceğini söyledi.

Belediye olarak ilgili birimlerce gerekli hazırlıkların tamamlandığını belirten Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “21 Mart 2020 tarihinde Coronavirüs salgını nedeniyle hizmetlerine ara vermek zorunda kalan kuaför ve berber esnafımız 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü tekrar hizmet vermeye başlayacak. Halkın güvenle hizmet alabilmesine yardımcı olmak için, belediye olarak, ilçemizde faaliyet gösteren ve belediyemize talepte bulunan kuaför ve berber salonlarını dezenfekte edeceğiz. Esnafımıza şimdiden hayırlı işler diliyorum.” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.