Silifke Havadis

Silifke'de Festival Hazırlığı Başladı!

Güncel

Silifke Havadis 4169 Kez Görüntülendi 0

Silifke'de Festival Hazırlığı Başladı!

Covid-19 salgını sebebiyle iki yıldır ertelenen Silifke Müzik ve Folklor Festivali'nin bu yıl kutlanacağı açıklandı.

Mart ayı olağan meclis toplantısında konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, iki yıldır korona virüs nedeniyle ertelenen Müzik ve Folklor Festivalini bu yıl 20-26 Haziran tarihleri arasında kutlayacaklarını bildirdi.

Bu yıl kutlanacak olan 49. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali kutlama komitesinin de belirlendiğini belirten Başkan Altunok, iki yıldır pandemi nedeniyle kutlayamadıkları festivali bu yıl coşku içinde kültürel değerlerin ön plana çıkarıldığı geniş kapsamlı bir kutlama programı gerçekleştireceklerini söyledi.  Silifke Belediye Başkanı Altunok, “tüm dünyayı ve ülkemizi olumsuz yönde etkileyen korona virüs salgını nedeniyle iki yıldır ara verdiğimiz Müzik ve Folklor Festivalimizi bu yıl coşkulu bir programla kutlamayı hedefliyoruz. Mart ayı olağan meclis toplantımızda hem komiteyi hem de festival tarihimizi 20-26 Haziran 2022 olarak belirledik. Komitemiz çalışmalarına başlamıştır. İlçe halkımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve diğer kurumlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde kutlayacağımız 49. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalimize yurt içinden ve yurt dışından da misafirler davet edeceğiz” diye konuştu.

Gündemi oluşturan diğer maddeleri de görüşmeye açan Başkan Altunok, bu maddelerin de oy çokluğu ile karara bağlandığını açıkladı.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.