Silifke Havadis

Silifke'de Temizlik İşçisinden Örnek Davranış!

Güncel

Silifke Havadis 2667 Kez Görüntülendi 0

Silifke'de Temizlik İşçisinden Örnek Davranış!

Silifke Belediyesi'nde görevli temizlik işçisi Taşucu'nda bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti.

Silifke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli temizlik işçisi Aytaç Yaşlı, Taşucu'nda bir parkta temizlik yaptığı esnada bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti.

Olay geçtiğimiz gün (19 Haziran Cuma) saat 15:30 sıralarında, Taşucu Gümrük Müdürlüğü karşısındaki parkta meydana geldi. Parkta temizlik yaptığı esnada bank üzerinde bir cüzdan bulduğunu belirten Yaşlı, "Etrafıma baktım ancak kimseyi göremedim. Biraz bekledikten sonra sahibine ulaşabilmek amacıyla cüzdana baktım. Bir numara buldum ve aradım. Bu şekilde cüzdanın sahibi olan beyefendiye ulaştım. Yanında bir hanımefendiyle beraber geldiler. Narlıkuyu'dan geri dönmüşler, bir kaç gün sonra nikahları varmış sanırım. Aceleleri vardı ve o anki heyecanla isimlerini sormak bile aklıma gelmedi. Sadece beyefendinin avukat olduğunu biliyorum. Cüzdanı verince çok mutlu oldular, ben de cüzdanı sahibine ulaştırdığım için çok mutluyum. İnsanlık ölmedi." dedi.

Silifke Belediyesi'ndeki işine yaklaşık bir hafta önce mevsimlik işçi olarak başladığını belirten Yaşlı, "Allah'a şükür kimsenin malında mülkünde gözüm yok. Tek isteğim kadro alıp alnımın teriyle ekmeğimi kazanmak." dedi.

Bu duyarlı davranışı gösteren Aytaç Yaşlı'ya biz de Silifke Havadis ekibi olarak, Silifkeliler adına teşekkür ediyoruz.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.