Silifke Havadis

Silifkeli Üreticilere E-Ticaret Müjdesi!

Güncel

Silifke Havadis 1373 Kez Görüntülendi 0

Silifkeli Üreticilere E-Ticaret Müjdesi!

Silifke Belediyes'nin hayata geçirdiği proje ile üreticiler ücretsiz e-ticaret sitesi sahibi oluyor.

Silfike Belediyesi tarafından yakın zamanda hayata geçirilen e-ticaret projesi ile üreticileri, işletmeleri ve tüketicileri aracısız ve komisyonsuz buluşturuyor.

Silifke’de çiftçilerin ürettikleri ürünleri hem iç piyasada hem de dış piyasada tüketici pazarları ile buluşturmaya devam ettiklerini belirten Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye bünyesinde yürüttükleri çalışmalarla bugüne kadar çok sayıda kişi ve kuruluşu e-ticaretle tanıştırdıklarını söyledi.

Pandemi nedeniyle yaşamımızda birçok alışkanlığın değişim gösterdiğine dikkat çeken Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Pandemi tüm insanlarımızın farklı bir yaşam biçimine girmek durumunda kaldı. Alışverişten sosyal yaşama kadar hayatımızda birçok şey yön değiştirdi. Özellikle alışveriş noktasında e-ticaret ciddi bir ivme kazandı. Artık toplumun büyük bölümü alışverişini bu yolla yapıyor. Bakkal alışverişi dahi internet üzerinden yapılıyor. İlçemizde faaliyet gösteren küçük esnafımızın teknolojik değişime ayak uydurması ve bu sisteme dahil olması tek başına yapabileceği bir durum değil. Onun için belediye olarak bizler de dijital ortamdaki bu platformun alt yapısını oluşturduk. Esnafımızın bu platform üzerinden ürünlerinin satışlarını internet üzerinden yapmalarını sağlamak istiyoruz. Bunu yapmamız lazım ki esnafımız ayakta kalsın. Bu süreçte  e-ticaretin öneminin artması dolayısıyla sürdürülebilir bir yapı hedefliyoruz. Belediye tarafından oluşturduğumuz bu sistem ile esnaf ve vatandaşlarımız hiçbir ücret ödemeden e-ticarette yerlerini alabilecekler. Ayrıca tüm satış ve alışlar cep telefonları üzerinden de yapılabilecek. Esnafımız ve vatandaşlarımız için oluşturduğumuz bu  projeye dahil olmak isteyen hemşehrilerimizin  yapması gereken belediyemizle irtibata geçmeleridir. Esnaflarımız ve üreticilerimiz de bu projeye ile hem dükkanlarında da hem de dijital ortamda ürünlerinin satışlarını yapabileceklerdir.  İlçemiz ve halkımız adına bu projenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.