Silifke Havadis

Silifke'ye Şehit Ateşi Düştü!

Güncel

Ayşe ÖNEL EREN 15706 Kez Görüntülendi 0

Silifke'ye Şehit Ateşi Düştü!

Hakkari'deki çatışmada şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Mehmet İlker Şahin'in Mersin'in Silifke İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.

Hakkari’nin merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü yakınlarında PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 3 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Çatışmada şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Mehmet İlker Şahin'in Mersin'in Silifke İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.

Çatışma, saat 11.00 saralarında merkeze yaklaşık 25 kilometre uzaklıkta bulunan Hakkari-Çukurca karayolu üzerindeki Ağaçdibi Köyü kırsal kesiminde meydana geldi. Operasyona çıkan askerler, bir grup PKK’lı teröristle karşılaştı. Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 3 asker şehit olurken, 3 asker de yaralandı. 5 teröristin ölü ele geçirildiği çatışmada yaralanan askerler Hakkari Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

Çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Mehmet İlker Şahin'in Silifke'ye bağlı Hırmanlı Köyü'ndeki baba ocağına ise ateş düştü.

 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.