Silifke Havadis

Ulaştırma Bakanı Silifke'de İncelemelerde Bulundu

Güncel

Silifke Havadis 2233 Kez Görüntülendi 0

Ulaştırma Bakanı Silifke'de İncelemelerde Bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Silifke'de devam eden projeleri yerinde inceledi.

Mersin merkez ve ilçelerinde devam eden projeleri yerinde incelemek ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Silifke’ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, AK Parti Mersin Milletvekilleri ve beraberindeki heyetle Silifke’de yapımı devam eden Silifke-Mut ve Silifke-Gülnar karayolu güzergahında devam eden çalışmaları incelediler.Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok da yapılan çalışmalar hakkında heyeti bilgilendirdi.

Silifke’ye bağlı Narlıkuyu, Atakent, Taşucu ve ilçe merkezinde bir dizi incelemelerde bulunan Bakan Karaismailoğlu ve beraberindeki heyetle görüşen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, devam eden projelerin bir an evvel tamamlanarak Silifke ve Silifkelilerin hizmetine sunulması dileğinde bulundu.

Ulaştırma Bakanı Silifke'de İncelemelerde Bulundu (2)

Mersin ve Silifke’ye vatandaşların talep ve isteklerini dinlemeye geldiklerini belirten Bakan Karaismailoğlu yaptığı konuşmada, “Bugün Mersin ve ilçelerimizde devam eden yatırımları yerinde incelemek ve görmek için buradayız. Siz değerli vatandaşlarımızdan gelen talepleri de inceliyoruz. İnşallah bu taleplerinizi kısa sürede yerine getireceğiz. El birliği ile Mersin ve ilçelerimize en güzel hizmetler sunmak için tüm ekibimizle çalışmalar yürütüyoruz. Şimdi bu çalışmalarımızı incelemeye geldik ama inşallah daha sonra bu hizmetlerin açılış törenlerine geliriz. Silifke-Mut ve Silifke-Gülnar karayolu güzergahında devam eden çalışmaların bir an evvel tamamlanması için müteahhit firma yetkilileri ile görüşmeler yapıyoruz. Bu yolları kısa sürede trafiğe açmayı planlıyoruz” diyerek yapımı devam eden projelerin Mersin ve tüm ilçelerine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’da konuşmasında, “Silifke-Mut ve Silifke-Gülnar karayolu üzerinde tünel açma çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mut ilçemiz sınırları içerisinde 10 km’lik bir bölümü trafiğe açtık. Önümüzdeki aylarda bir tüneli daha hizmete açacağız. Gülnar-Silifke karayolunu da en kısa sürede tamamlayarak trafiğe açacağız” diyerek kendileri ile görüşen vatandaşlara müjdeli haberler verdi.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ise, Bakan Karaismailoğlu ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan’la yaptığı görüşmelerde, “Silifke sınırları içerisinde devam eden  yatırım ve projelerin bir an evvel tamamlanması ve hizmete sunulması en büyük temennimizdir. İlçemiz ve bölgemize gerçekleştirilen yatırımlar için siz değerli bakanlarımıza, milletvekillerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.  

Devam eden çalışmaları yerinde incelemek üzere  Silifke’ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’a, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu, AK Parti Mersin Milletvekillleri, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ecrik, İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Ateş, Silifke Belediye Başkan Yardımcıları Emine Can, Ö. Semih Yılmaz, Enes Buğra Genç, Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Temur, daire müdürleri ve vatandaşlar eşlik ettiler.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.