Silifke Havadis

Yılmaz, Özel Kalem Müdürlüğü'ne Atandı

Güncel

Silifke Havadis 2954 Kez Görüntülendi 0

Yılmaz, Özel Kalem Müdürlüğü'ne Atandı

Silifke Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğüne Bayram Ali Yılmaz getirildi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Silifke Belediyesi’nde yeni görevlendirmeler ve atamalarında devam ettiği öğrenildi. Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok tarafından imzalanan yeni atama yazısında Silifke Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevine Bayram Ali Yılmaz’ın getirildiği duyuruldu. Başkanlık makamında imzalanan görevlendirmenin ardından kısa bir açıklama yapan Silifke Belediyesi Özel Kalem Müdürü Bayram Ali Yılmaz yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Mücahit Aktan ve ekibi ile birlikte yürüttüğümüz başarılı bir seçim çalışmasının ardından halkımızın da desteği ile belediye başkanlığı seçimlerini kazandık. Seçimlerin ardından Belediye Başkanımız Mücahit Aktan şahsıma bu görevi layık görmüştür. Şahsıma bu görevi  veren Belediye Başkanımız Mücahit Aktan’a, Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok’a, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanımız Zeynel Uğur Gölgeli, İlçe Başkanımız Levent Nogay’a ve tüm Silifkeli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yılmaz, Silifke Belediyesi’nde yeni görevine başladı.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.