Silifke Havadis

Başkan Turgut İncelemede Bulundu

Teknoloji

Ayşe ÖNEL EREN 2526 Kez Görüntülendi 0

Başkan Turgut İncelemede Bulundu

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, belediyenin üretim atölyesinde incelemelerde bulunarak, özverili çalışmalarından dolayı personellerine teşekkür etti.

Silifke Belediyesi’ne ait Garaj Amirliği bünyesindeki demir-doğrama, marangoz, yıkama, yağlama, malzeme deposu ve araç bakım atölyelerini gezerek, buradaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mustafa Turgut, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte çalışmalara ağırlık verdiklerini kaydetti.
"Personellerimizi Yürekten Tebrik Ediyorum"
Personelleriyle sohbet ederek, çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Turgut, “Şehir merkezimizde ve mahallelerimizde yaptığımız hizmetleri vatandaşlarımızla birlikte inceliyoruz. Çünkü öncelikli olarak halkımızın talepleri doğrultusunda bu hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Eksikliklerimizi ve yapacak olduğumuz çalışmaları da yine vatandaşlarımızla birlikte belirliyoruz. Kahvehanesinden, manavına, berberinden, lokantasına kadar bütün esnaflarımızı ve mahalle mahalle bütün vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Onlarla birebir iletişim kurarak sohbet ediyor, varsa taleplerini ve sıkıntılarını dinliyoruz. Çözümü konusunda da imkânlarımız çerçevesinde yardımcı oluyoruz.
Silifke’miz o kadar hızlı değişiyor ve büyüyor ki buna hep birlikte şahit oluyoruz. Esnafımız, işverenimiz, yatırımcımız artık Silifke’mizi tercih ediyor. Bunun en önemli nedenlerinden bir tanesi yaptığımız hizmetleri halkımızın ortak kararı ve talepleri doğrultusunda gerçekleştiriyor olmamızdır.
Bütün bu saha çalışmalarımızın ve diğer hizmetlerimizin yapılmasında personellerimizin özverili çalışmaları etkin rol oynuyor. Gayretinizden ve belediyemizi en iyi şekilde temsil etmenizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Üretim atölyesi birimlerinde çalışan personellerde Başkan Mustafa Turgut’a teşekkür ederek, hizmetlerinde başarılarının devamını diledi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.