Silifke Havadis

Silifke Belediyesi Hizmetleri App Store ve Google Play Sore'da!

Teknoloji

Silifke Havadis 1947 Kez Görüntülendi 0

Silifke Belediyesi Hizmetleri App Store ve Google Play Sore'da!

Silifke Belediyesi, Mobil Uygulama Sistemini hayata geçirdi.

Silifke Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlara daha etkin, verimli ve anında erişim anlayışı ile hizmet verebilmek amacıyla Mobil Uygulama Sistemini hayata geçirdi.

Silifke Belediyesi, mobil cihazlarla belediye hizmetlerine kolayca erişimi sağlayacak yeni bir uygulamayı hizmete sundu. Mobil uygulamayı kullanan vatandaşlar, cep telefonlarından belediye hizmetlerine artık kolayca ulaşabilecek.

Silifke Belediyesi’nden yapılan açıklamada Play Store ve App Store ile uyumlu tüm cep telefonu, tablet gibi cihazlara indirilebilecek “Silifke Belediyesi” mobil uygulama sistemi ile belediye hizmetlerinin bir tık ötede olduğu belirtildi.

‘SOSYAL BELEDİYECİLİK ALANINDA PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR’

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Gündelik hayatın en büyük ihtiyaçlarından biri haline gelen mobil teknolojilerin öneminin farkındalığı ile değişime ve yeniliğe açıklık hizmet ilkesi ile ortaya çıkartılan mobil uygulama projesi, dünyanın her yerinden istenilen her an Silifke Belediyesine erişim sağlamayı amaçlamaktadır. 
Bilgi çağında herkes akıllı telefon kullanmaktadır. İnternet hızının ve telefonların işlem gücünün artması ile bilgiye ulaşmak kolaylaşmıştır. Sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında belediyelerin vatandaşlar ile daha yakın ilişkide bulunması için mobil cihazlar kişilere amaca yönelik bildirim gönderebilmek adına en uygun mecrayı oluşturmaktadır.
Silifke Belediyesi Kurumsal Mobil Uygulaması;  Silifke Belediyesi ve bağlı birimlerinin faaliyetlerini, hizmet üretim verilerini ve gündemine ilişkin haberleri bilgileri sistemli bir şekilde derleyerek Mobil Uygulama ortamında yayınlamak, Silifke Belediyesi’nin hizmet ve yatırım projeleri hakkında kamuoyunu bilgilendirmek; Silifke’nin ulusal ve uluslararası ölçekte tarihi ve turistik tanıtımını en etkin şekilde sağlamak, E-belediye kavramına uyum sağlayacak şekilde, Belediye ile halk ilişkisini internet ortamında daha geniş ve etkileşimli bir zemine taşınmasını sağlamak, Sahada görevli olan Belediye çalışanlarının ve çalışanlardan sorumlu olan idari amirlerinin mobil uygulama üzerinden görevleri ile ilgili takip ve yönetimini sağlamak, Belediye’ye halk tarafından iletilen talep ve şikâyetlerin öncelikle gereğini yaparak sonucundan vatandaşa bilgilendirmek, mesaj içeriğini oluşturan fotoğraf ve bilgileri arşivlemek, raporlama oluşturmak, amaçlarıyla oluşturulmuştur.
Bu amaçlarla hazırlanan Silifke Belediyesi Kurumsal Mobil Uygulaması ile Silifke Belediyesi’nin güncel haberlerine, duyurularına, etkinliklerine, projelerine, kurumsal yapısına, meclis çalışmalarına, kente dair bilgilerine, kişisel borç-ödeme bilgilerine ve iletişim bilgilerine ulaşılabilmektedir. E- Belediye modülünde ise; borç sorgulama ve ödeme, e-imar durumu sorgulama, ÇTV sorgulama, ilan ve reklamlar, nöbetçi eczaneler başlıkları ile güncel verilere ulaşılabilmektedir’ dedi.

Play Store'dan Edinin

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.