Silifke Havadis

Başkan Turgut'tan Hayırlı Olsun Ziyaret

Genel

Ayşe ÖNEL EREN 2271 Kez Görüntülendi 0

Başkan Turgut'tan Hayırlı Olsun Ziyaret

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş. Taşucu Liman İşletmesi Müdürlüğü görevine gelen Rahman Çoban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş. Taşucu Liman İşletmesi Müdürlüğü görevine gelen Rahman Çoban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 17 Şubat 2017 tarihinde Sümer Holding A.Ş.’den alınarak Türkiye Denizcilik İşletmelerine verilen Taşucu Liman İşletmesi Müdürlüğüne Rahman Çoban getirildi. Çoban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Silifke, denizi, karayolu ve limanlarıyla önemli bir ulaşım ağına sahiptir. Denizciler açısından hem varış hem de kalkış noktasıdır. İlçemizin Türkiye’ye ve dünyaya tanınmış bir kent olmasında limanların büyük etkisi olmuştur. Atatürk gibi dünya lideri bir kişi, İlçemize dört sefer gelerek yöremizin ve Taşucu mahallemizin ne kadar önemli olduğunu ispatlamıştır. İşte Atatürk sayesinde Taşucu ve Silifke’miz marka değeri yükselen ve her geçen gün yükselişini arttıran bir şehirdir. Liman İşletme Müdürümüz Rahman Çoban’a kolaylıklar diliyorum. Tüm kamu, kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi Taşucu Liman İşletmesi Müdürlüğümüz ile de istişare ortamında çalışıyoruz. Koordineli bir şekilde çalışıp, ilçemize ve halkımıza en güzel hizmetleri yapmanın gayretini gösteriyoruz. İnşallah uzun süreli bir çalışma dönemi olur. Görevinizde başarılar diliyorum” dedi.
Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Denizcilik İşletmeleri Taşucu Liman İşletmesi Müdürü Rahman Çoban ise, “Taşucu’nun turizm ve liman açısından ne kadar değerli olduğunu bir kez daha görmüş oldum. Liman Müdürlüğü olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya hazırız. Tarihi ve doğal güzellikleriyle ün salmış bir kentte ve turizm açısından kendini ispatlamış bir Taşucu’nda hizmet yapacak olmaktan son derece mutluyum. Nezaket ziyaretinizden dolayı teşekkür eder, hizmetlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.