Silifke Havadis

Başkan Yardımcısı Yılmaz, Bisikletçileri Ödüllendirdi

Spor

Silifke Havadis 3015 Kez Görüntülendi 0

Başkan Yardımcısı Yılmaz, Bisikletçileri Ödüllendirdi

Bu yıl beşincisi düzenlenen Mersin Uluslararası Bisiklet Turu “Tour Of Mersin” ödül töreniyle sona erdi.

Mersin Valiliği himayesinde, Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl beşincisi düzenlenen Mersin Uluslararası Bisiklet Turu “Tour Of Mersin” ödül töreniyle sona erdi.

Mersin Valiliği himayelerinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun işbirliğinde gerçekleştirilen 5. Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu 4. Etap Yarışları tamamlandı. Yarışmacılar dört gün boyunca dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti ve toplam 500,6 km pedal çevirdi. Bisiklet yarışının Silifke etabında dereceye girenlere ödülleri Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Semih Yılmaz tarafından verildi.

Yarışmada 1. Olan Türk Milli Takımından Cebrail Şeker’e tam altın, 2. Olan Salkano Sakarya’dan Mustafa Sayar’a yarım altın ve 3. Olan Türk Milli Takımından Emre Yavuz’a çeyrek altın hediye edildi. Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan’ın ve Silifkelilerin selamlarını ve başarı dileklerini ileten Başkan Yardımcısı Ömer Semih Yılmaz ödül törenine katılan tüm Mersinlilere ve sporculara teşekkür etti.

Yarışın dördüncü ve son etabında, 4. Etap Genel Klasman’da Rusya’nın Marathon Tula takımından Maksim Piskunov birinci, Almanya’nın Bike AID takımından Aaron Grosser, ikinci ve Kazakistan Milli Takımı’ndan Roman Vassilenkov ise üçüncü oldu.

Tour Of Mersin 2019 Tüm Etaplar kapsamında Tüm Etaplar Sprint birincisi Almanya’nın Rad Team Herrmann takımından Florian Obersteiner oldu ve 45 puan ile Turkuaz Mayo’nun sahibi oldu.

Tüm Etaplar Tırmanış birincisi olarak Turuncu Mayo’nun sahibi olan sporcu 16 puan ile Salcano Sakarya BB takımından Mustafa Sayar oldu.
Tüm Etaplar Genel Klasman birincisi ise Almanya’nın Bike AID takımından Peter Koning oldu ve 12 saat 45 dakikalık derecesi ile sarı mayoyu rakiplerine kaptırmadı.

5. Tour Of Mersin’in Tüm Etaplar Klasman Takım birinci olan takım ise 38 saat 27 dakika 45 saniyelik derecesi ile Belarus’tan Minsk Cycling Team oldu.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.