Silifke Havadis

Cumhuriyet Kupası Sahiplerini Buldu

Spor

Ayşe ÖNEL EREN 3171 Kez Görüntülendi 0

Cumhuriyet Kupası Sahiplerini Buldu

Silifke Tenis Kulübü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen tenis turnuvasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Silifke Tenis Kulübü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen tenis turnuvasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Bahçesaray Tesislerinde düzenlenen 63 sporcunun katıldığı Cumhuriyet kupası ödül törenine Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Başkan Yardımcıları Ömer Savar ve Mehmet Kafes, Medcem Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Özer ve Şube Sorumlusu Murat Araycı, Meclis Üyesi Yahya Yılmaz, Tenis Kulübü Başkanı Hasan Mazlum Kirişçi ve yönetim kurulu üyeleri ve tenis severler katıldılar.

“FUTBOL, BASKETBOL VE TENİS ALANINDA Kİ BAŞARILARIMIZLA ÖRNEK BİR İLÇE OLACAĞIZ”

Ödül töreninde bir konuşma yapan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Silifke Tenis Kulübünün her yıl yükselerek devam eden etkinliklerini yakından takip etmekteyim. Göreve geldiğim yıldan itibaren bu etkinliklere katılma şansını yakaladığım için ayrıca memnunum. Sene boyunca çeşitli yarışmalar ve önemli günlere özel yapılan turnuvalarda birbirinden başarılı sporcularımızı ödüllendiriyoruz. İlçemizde futbol dalında olduğu gibi basketbol alanında da bir takım oluşturduk ve maçlarımız devam ediyor. Tenis Kulübü olarak böylesine başarılı ve güzel bir sporu ilçemize kazandırmada emeği geçen bütün herkesi ayrıca tebrik ediyorum. Cumhuriyet Bayramının  93.yılını coşku içerisinde kutladık. Bu etkinlikler kapsamında turnuva düzenleyen kulübümüzü ve bu turnuvalarda başarı elde eden sporcularımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Silifke ve Silifkeliler tarafından kısa sürede benimsenen ve sevilen bir spor dalı olan tenis, basketbol ve futbol sevgisi çevre ilçelere de örnek olacaktır. Cumhuriyet kupası turnuvasında dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

“SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM”

Silifke Tenis Kulübü Başkanı Hasan Mazlum Kirişçi ise 2005 yılında kurdukları tenis kulübünün geleneksel olarak düzenlediği Cumhuriyet kupası ödül töreninin bir yenisini daha düzenlediklerini açıkladı. Başkan Kirişçi, “Bu yıl Cumhuriyet Bayramının 93. yılını büyük bir gururla kutladık. Kulübümüzün en önemli amacı ise özellikle gençlerimizi ve çocuklarımızı çağdaş yaşamın bir parçası olan sporla buluşturmak olup her yaştan vatandaşımıza bu sporu sevdirmektir. Cumhuriyet kupası turnuvasında dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından B kategorisi  1. Cengiz Çekiç ve 2. Akın Demirdağ’a ödüllerini Beleidye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, A kategorisi 1. Azim Mercan ve 2. Davut Özgür Bal’a kupalarını Başkan Yardımcısı Ömer Savar, Master Kategorisi  1. Derya Tekin ve 2. Medet Yıldırım’a ödüllerini Başkan Yardımcısı Mehmet Kafes verdi.

Çiftler Kategorisinde 1. Hüseyin Işık ve Ali Öngel’e, 2. Mustafa Göksu Aydemir ile Yahya Yılmaz’a ödüllerini Tenis Kulübü Başkanı Hasan Mazlum Kirişçi, 50+ Kategorisinde 1. Ali Tursun ve 2. Ali Erdem’e ödüllerini Belediye Meclis üyesi Yahya Yılmaz, Cemil Parlar’a ise En Centilmen Tenisçi ödülünü Medcem Silifke Belediye Spor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Özer verdi.

Silifke tenis kulübüne katkılarından dolayı Kadir Özcan'a ise Tenis Kulübü Başkanı Hasan Mazlum Kirişçi tarafından, tenise olan katkılarından dolayı Hasan Mazlum Kirişçi’ye ise plaketini Silifke'de tenis sporunun gelişiminde büyük rol oynayan Final Okullarının kurucusu Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Savar tarafından verildi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.