Silifke Havadis

Engelli Vatandaş İstedi, Başkan Turgut Yaptırdı

Genel

Ayşe ÖNEL EREN 2959 Kez Görüntülendi 0

Engelli Vatandaş İstedi, Başkan Turgut Yaptırdı

Çaltıbozkır Mahallesi’nde yaşayan Abdurrahman Göke isimli engelli vatandaş, evinin bulunduğu yolun parke döşenmesi talebini yerine getiren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür etti.

Çaltıbozkır Mahallesi’nde yaşayan Abdurrahman Göke isimli engelli vatandaş, evinin bulunduğu yolun parke döşenmesi talebini yerine getiren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür etti.

Çaltıbozkır mahallesinde yaşayan Abdurrahman Göke, Başkan Dr. Mustafa Turgut’a mahallesini ziyareti esnasında evinin yolunun bozuk olduğunu, bundan dolayı dışarıya çıkmakta zorlandığını belirterek, yola parke taşı döşenmesini istedi. Vatandaş Göke’nin bu talebini anında yerine getiren Başkan Turgut, “Her zaman vatandaşımızın rahatı ve huzuru için çalışıyoruz. Biz 88 mahallemize hizmet götürürken, taş döşeme ve asfalt yapacağımız yollarda ilk olarak engelli kardeşlerimizin yol sorunlarını da çözmeye çalışıyoruz. Onların ulaşımda yaşadığı sıkıntıların ve zorlukların farkındayız. Bu nedenle onların taleplerine öncelik veriyor ve evlerine ulaşımda yaşadığı sorunları çözüyoruz.

 Çaltıbozkır mahallemizde yaşayan engelli kardeşimiz Abdurrahman Göke, evinin yolunun bozuk olduğunu özellikle güneşli havalarda dışarıya çıkamadığını belirtti. Ekiplerimizi mahallemize göndererek inceleme yaptırdık ve engelli vatandaşımızın yolunu yaptık.

Mahalle mahalle yapmış olduğumuz ziyaretlerimizde yaşlılarımızın ve engelli kardeşlerimizin bu taleplerine önem veriyor, tespitlerini yapıyor ve yardımcı oluyoruz. Engelli kardeşlerimizin daha huzurlu bir ortamda yaşamaları için çalışmalarımız devam edecek. Böylelikle evlerine ve hastanelerine ulaşımda sorunu çözmüş oluyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini çözüme kavuşturduğumuzda bizler mutlu ve gururlu oluyoruz. Vatandaşımızın huzuru ve rahatı için her daim 7 gün 24 saat durmadan çalışmaya devam edeceğiz " dedi.

“BAŞKANIMIZA BU DUYARLILIĞINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Turgut’a teşekkür eden Abdurrahman Göke ise, “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kendim felç hastasıyım ve evime tekerlekli sandalye ile gidiş geliş yapıyorum. Yolumuz çok bozuk ve yıpranmıştı. Ulaşımda çok büyük sıkıntı çekiyordum. Güneşli havalarda gezmek istediğimde gezemiyor, kahveye gidemiyordum. Sağ olsun başkanım evimin yolunu parke taşı yaptırdı. Ekipler gelerek yapılan incelemeler sonucu çalışmalara başladılar. Şuan rahat bir şekilde gidiş geliş yapabiliyorum. Belediyemize ve başkanımıza çok teşekkür ediyorum " dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.