Silifke Havadis

Festival Kapsamındaki Masa Tenisi Turnuvası Başladı

Spor

Silifke Havadis 2060 Kez Görüntülendi 0

Festival Kapsamındaki Masa Tenisi Turnuvası Başladı

Bu yıl 46.sı düzenlenecek olan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali programı arasında yer alan masa tenisi turnuvası başladı.

Marka Marka Giyim Mağazası sponsorluğunda Emekli Öğretmen Mustafa Göktaş ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Beceren’in organize ettiği masa tenisi turnuvası ilk maçı Şehit İbrahim Okur kapalı spor salonunda başladı. Toplam 70 sporcunun katıldığı turnuvanın ilk maçını İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir ve Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptı.

Düzenlenen törende söz alan Emekli Öğretmen Mustafa Göktaş uzun yıllar Silifke’de festival etkinlikleri arasında masa tenisi turnuvası düzenlendiğini ancak 2014 yılından sonra bu etkinliklere ara verildiğini belirterek, 46. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali kutlama programı içerisinde yeniden masa tenisine gönül veren tüm sporcularla birlikte yer almanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Silifke belediye Başkanvekili Sadık Altunok ise konuşmasında, “Öğrencilerimizden centilmen, karşı tarafa saygı duyan, kardeşliği geliştirip pekiştiren, sadece rekabete dayalı değil, centilmenlik ve rekabetin bir arada yürüdüğü, kazasız, sıkıntısız başarılı bir turnuva gerçekleşmesini bekliyoruz” dedi.

Salonda bulunan sporculara ve halka yönelik coşkulu bir konuşma yapan Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir yaptığı konuşmada, “Bu yıl 46.sı düzenlenecek olan Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinlikleri içerisinde yer alan tüm programlara imkanlarımız dahilinde katkı ve katılım sağlayacağız. Kaymakamlığımız, belediyemiz, halkımız, kurum ve kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde bu güzel günlerin coşkusunu hep birlikte yaşayacağız. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenleri ve başta Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok ve ekibini yürekten kutluyorum” diyerek beş yıl aradan sonra siz değerli halkımızla böylesine güzel festivallerde birlikte olmak ve beraber olmaktan son derece mutluyum” dedi.

Kaymakam Cinbir ve Başkanvekili Altunok turnuvanın ilk karşılaşmasını  birlikte yaptıkları maçla başlattılar.

Törene Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, Belediye Festival Komitesi Koordinatörü Eyüp Arslan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, belediye birim amirleri ve vatandaşlar katıldılar.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.