Silifke Havadis

Festival Sanatçıları Belli Oldu!

Turizm

Silifke Havadis 15775 Kez Görüntülendi 0

Festival Sanatçıları Belli Oldu!

46. Silifke Müzik ve Folklor Festivali kapsamında ilçemizde sahne alacak sanatçıların isimleri ve sahne alacakları tarihler belli oldu.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, bu yıl 19-23 Haziran 2019 tarihleri arasında 46.sı kutlanacak olan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri içerisinde ünlü ses sanatçıları Fettah Can, Pera, Ozan Doğulu (Dj Show), Cevher, Tuğba Yurt ve Ahmet Şafak’ın Silifke’ye geleceğini ve halka açık akşam konserleri sunacağını açıkladı.

Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Silifke Belediye Başkanvekili, Müzik ve Folklor Festivali Tertip Komitesi Başkanı Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Bu yıl 46.sını kutlayacağımız Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali hazırlık çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Festival etkinliklerimize yurt dışından ve yurt içinden çok sayıda misafir, halk oyunları gurupları, sanatçılar ve gösteri gurupları davet ettik. Ama haftamızın en önemli programlarından biri olan akşam konserleri için de bu yıl halkımız ve özellikle de gençlerimizin önerdiği ünlü ses sanatçılarını ilçemize getireceğiz. 19 Haziran akşamı Fettah Can, 20 Haziran akşamı Pera ve Ozan Doğulu  (Dj Show), 21 Haziran akşamı Cevher, 22 Haziran akşamı Tuğba Yurt, 23 Haziran akşamı ise Ahmet Şafak sahne alacaktır. Etkinlikler boyunca program sunuculuğunu ise Doğukan Alsay yapacaktır. Etkinliklerimiz halka açık ve ücretsiz olarak Anıt meydanı Göksu parkında düzenlenecektir. Festivalimizi coşku ve heyecanla tüm Silifkeli hemşehrilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, kurum ve kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde kutlamayı arzu ediyoruz” dedi.

19 Haziran: Fettah Can
20 Haziran: Pera ve Ozan Doğulu  (Dj Show)
21 Haziran: Cevher
22 Haziran: Tuğba Yurt
23 Haziran: Ahmet Şafak

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.