Silifke Havadis

Festivalde, Yoğurt Yarışmaları Düzenlendi

Turizm

Silifke Havadis 2552 Kez Görüntülendi 0

Festivalde, Yoğurt Yarışmaları Düzenlendi

Festivalde  en iyi yoğurt yapma ve yoğurt yeme yarışmaları yapıldı.

Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalinde en iyi yoğurt yapma yarışması yapıldı. Olba Süt ve Süt Ürünlerinin katkılarıyla gerçekleştirilen yarışmada, tüm misafirlere Silifke yoğurdu ve ayranı da ikram edildi.

Jüri üyeliklerini Belediye Başkan Yardımcısı Emine Can, Belediye Meclis Üyesi Aysel Gezer, Kızılay Şube Başkanı Barbaros Uçar, Öğretim Üyeleri Nur İlgün ve Kürşat Sayın’ın yaptığı yoğurt yarışmasına katılan adayların yaptıkları yoğurtlar jüriler tarafından değerlendirildi. Yapılan değerlendirmeler sonunda en iyi yoğurt yapan Arzu Beslenti birinci, Şamil Şen ikinci, Hatice Karabaş ise üçüncü oldu. Dereceye giren yarışmacılara ise ödüllerini Belediye Başkanvekili Sadık Altunok verdi.

Festivalde En İyi Yoğurt ve Yoğurt Yeme Yarışmaları Düzenlendi (2)
Festivalde En İyi Yoğurt ve Yoğurt Yeme Yarışmaları Düzenlendi (3)

Olba Süt ve Süt Ürünlerinin sponsorluğunda gerçekleşen yarışmada ayrıca bu yıl ilk defa yoğurt yeme yarışması da yapıldı. Dört bayanın katıldığı yarışmada yoğurdun içine konulan çeyrek altını Özlem Ünay buldu. Tüm yarışmacıları tebrik eden Başkanvekili Altunok, müzik ve folklor festivaline katkı sundukları için yarışmacılara ve sponsor Olba Süt ve Süt Ürünleri firma yetkilisi Zekeriye Şenel’e plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

Festivalde En İyi Yoğurt ve Yoğurt Yeme Yarışmaları Düzenlendi

Belediye Aile Çay Bahçesinde düzenlenen yoğurt yarışmasına Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Silifke’nin fahri hemşehrisi Türk Halk Araştırmaları Kurumu Genel Başkanı Prof. Dr. İrfan Ünver Nasrattınoğlu, Belediye Festival Komitesi Koordinatörü ve Başkan Danışmanı Eyüp Arslan, Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri,  AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Rifat Karaduman, Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye birim amirleri ve vatandaşlar katıldılar.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.