Silifke Havadis

İl Kültür ve Turizm Müdürü Kabahasanoğlu Başkan Turgut'u Ziyaret Etti!

Genel

Ayşe ÖNEL EREN 2822 Kez Görüntülendi 0

İl Kültür ve Turizm Müdürü Kabahasanoğlu Başkan Turgut'u Ziyaret Etti!

Mersin Kültür ve Turizm Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu ve beraberindeki çalışma arkadaşları, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret etti.

Mersin Kültür ve Turizm Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu ve beraberindeki çalışma arkadaşları, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret etti.
İki kurumun karşılıklı görüşmelerde bulunduğu ziyarette, yapılan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. 
Başkan Turgut'u makamında ziyaret eden Bahaettin Kabahasanoğlu, kurumlar arası işbirliğinin önemine değinerek, çalışmalarını bu doğrultuda yürüttüklerini kaydetti. Kabahasanoğlu, "Silifke gerçekten kültür ve turizm açısından önemli bir ilçemiz. Tarihi ve kültürel değerleriyle, Mersin ilimize ayrı bir güzellik ve zenginlik katıyor. Bizlerde bu zenginliğin farkındayız ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kısa zamanda İlçemizde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz bazı projelerimiz ve çalışmalarımız var. Bu konuda hem sizleri ziyaret etmek hem de fikir alış verişinde bulunmak istedik. Silifke için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hizmetlerinizde başarılar diliyor, yeni yılın sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

SİLİFKE’Yİ 2017 EMİTT FUARI’NDA TANITMAYA DEVAM EDİYORUZ
Mersin Kültür ve Turizm Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu ve beraberinde ki ekibe ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Dr.Mustafa Turgut , "Belediye olarak kurumlar arası iş birliği ve çalışmaya her zaman önem veriyoruz. Halkımızın refahı ve mutluluğu her şeyden önce gelir. Kamu, kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, ilçemizi en iyi şekilde yönetmenin gayretini gösteriyoruz.
İlçemizin tanıtımını, reklamını, kültür ve turizm zenginliğini,  belediyemizin imkânları ölçüsünde tüm dünyaya duyurmaya devam edeceğiz. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Ocak ayı içerisinde düzenlenecek olan 2017 Uluslararası İstanbul EMİTT fuarına sadece Silifke Belediyesi olarak katılıyoruz. Burada var olan bütün zenginliğimizi yurt içi ve yurt dışından gelen insanlara göstermiş oluyoruz. Silifke için ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu. 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.