Silifke Havadis

Kasım 2019'daki Türkiye-İzlanda Maçı İçin Kampanya Başlatıldı

Spor

Silifke Havadis 2343 Kez Görüntülendi 0

Kasım 2019'daki Türkiye-İzlanda Maçı İçin Kampanya Başlatıldı

Kasım 2019'da gerçekleşecek olan Türkiye-İzlanda Milli Maçı'nın Mersin'de oynanması için kampanya başlatıldı.

EURO 2020 kapsamında, Kasım 2019'da Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan İzlanda Maçı'nın, Mersin'de oynanması için kampanya başlatıldı.

İzlanda'nın A Milli Futbol Takımımız'a uygulamış olduğu saygısız muamele henüz gündemden düşmemişken, bugün (11 Haziran) oynanacak olan İzlanda-Türkiye Maçı'nın rövanşı için Mersin Halkı bir kampanya başlattı. İzlanda'nın uyguladığı seviyesiz ve saygısız muameleye, hoşgörüsü ve misafirperverliği ile güzel bir cevap vermek isteyen Mersin Halkı, Kasım 2019'da gerçekleşecek olan rövanş maçına ev sahipliği yapmak istiyor.

Sosyal medya üzerinden başlatılan kampanyada Mersin'in ve Mersin Arena Stadyumu'nun bu karşılaşmaya ev sahipliği yapabilecek kapasitede olduğu dile getirildi. Çok sayıda vatandaşın destek verdiği kapmanya için Change.Org adlı sitede imza kampanyası başlatıldı.

SİLİFKE HAVADİS OLARAK KAMPANYAYA DESTEK VERİYOR, TÜM YAZILI VE GÖRSEL BASIN MENSUBU ARKADAŞLARIMIZI VE VATANDAŞLARIMIZI KAMPANYAYA DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUZ!

KAMPANYANIN CHANGE.ORG BAĞLANTISI: https://www.change.org/p/ekim-2019-da-oynanacak-izlanda-milli-ma%C3%A7%C4%B1-mersin-de-oynans%C4%B1n-haydi-sen-de-%C5%9Fehrini-destekle

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek de sosyal medya hesabından kampanyaya desteğini açıkladı.

Kasım 2019'daki Türkiye-İzlanda Maçı İçin Kampanya Başlatıldı

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.