Silifke Havadis

Nadir Köksoy'dan "Silifke Fotoğrafları" Sergisi

Turizm

Silifke Havadis 1436 Kez Görüntülendi 0

Nadir Köksoy'dan "Silifke Fotoğrafları" Sergisi

Silifke'nin tanınmış doğa fotoğrafçısı Nadir Köksoy, Silfike Festivali kapsamında sergi açıyor.

Silifke'nin doğal güzelliklerini ölümsüzleştiren başarılı fotoğrafçı Nadir Köksoy, bu yıl 46.sı düzenlenen Uluslararası Silfike Müzik ve Folklor Festivali'nde yerini aldı. En beğenilen fotoğraflarını tablo haline getirip sergi açan Köksoy, bunun yanında yine kendi fotoğraflarından oluşan "Silifke" temalı hediyelik eşyaları da sergiliyor.

Nadir Köksoy'da "Silifke Fotoğrafları" Sergisi (2)

Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesi olan Köksoy, bu yıl ilk defa düzenlediği sergi için çok heyecanlı olduğunu belirtti. Sitemize konuşan Köksoy, "Çok heyecanlıyım ama aynı zamanda çok mutluyum. İnsanların Silifke'yi benim kadrajımdan görebilecek olması beni hem heyecanlandırıyor hem de mutlu ediyor. Bu yıl ilk defa sergi açıyorum, inşallah bunu sürekli hale getireceğim. Tüm Silifkeliler'i sergime davet ediyorum." dedi.

Köksoy'un sergi standı, Kaymakamlık Konutu karşısında (Cassette Coffee karşısı) bulunuyor.

Silfike Havadis Ekibi olarak; Nadir Bey'e teşekkür ediyoruz :)

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.