Silifke Havadis

Sabahı Güzel Silifkemiz'in Artık Akşamları da Güzel

Turizm

Ayşe ÖNEL EREN 3476 Kez Görüntülendi 0

Sabahı Güzel Silifkemiz'in Artık Akşamları da Güzel

Silifke Belediyesi tarafından gerçekleştirilen aydınlatma çalışmaları kentin yaz akşamlarına ayrı bir renk katıyor.

Silifke Belediyesi tarafından gerçekleştirilen aydınlatma çalışmaları kentin yaz akşamlarına ayrı bir renk katıyor. Kültürün, doğanın, yöresel yemeklerin en kıymetli motiflerini içinde barındıran Silifke, artık daha ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

Sabahı Güzel Silifkemiz'in Artık Akşamları da Güzel (2)


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ilçenin ışıl ışıl görünümüyle gece gündüz iç açıcı bir şehir haline geldiğini belirtti. Başkan Turgut, “Her türlü etnik kimliğe ev sahipliği yapan, mavi ile yeşili bir arada barındıran, tarihi ve doğal güzellikleriyle doğanın renklerini sunan Silifke’nin akşamları da artık renkli ve cıvıl cıvıl... Göksu Nehri çevresi, köprülerimiz ve şehir merkezimizin belirli noktalarında yaptığımız aydınlatma çalışmalarımızla ilçemizin sadece gündüzleri değil, akşamları da yaşanabilir hale gelmesini sağladık.

Sabahı Güzel Silifkemiz'in Artık Akşamları da Güzel (3)


Kentimizin her bir köşesinin ayrı ayrı güzellikleri mevcut. Bunlardan bir tanesi de çevre düzenlemesi ve modern bir tesis mekânıyla vatandaşlarımızın beğenisini toplayan Göksu Aile Çay Bahçesi… Şehir merkezinde ve Göksu manzarasıyla eşsiz bir güzelliğe sahip olan Çay Bahçemiz, kaliteli hizmet anlayışıyla günün 24 saati yerli ve yabancı konuklarımızı ağırlamaktadır. Şehrin gürültüsünden ve stresinden uzak, son derece rahat edebileceğiniz bir mekân... 
Bunun yanında ailenizle ve sevdiklerinizle akşam ve sabah sporları yanında yürüyüşe çıkabileceğiniz Göksu Nehri kenarı artık daha pırıl pırıl ve akşamları aydınlık hale getirdik. Ayrıca Göksu Otel binamıza yerleştirdiğimiz dev Atatürk Silueti, gündüz ve akşamları fotoğraf çektirmek isteyenlerin tercih ettiği en önemli mekân oldu. Bunun yanında Sayağzı Mesire Alanımız, Mukaddem Parkımız ve Demokrasi Parkımız gibi daha aklımıza gelebilecek çok sayıda park ve sosyal yaşam alanlarımız, Silifke’yi her geçen gün daha yaşanılır bir ilçe haline getirmektedir.

Sabahı Güzel Silifkemiz'in Artık Akşamları da Güzel (4)

​​​

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.